BENDEDE ADET HİSSİYATI VAR KESİNLİKLE.AMA TAM ANLAMI İLE GÖRMEDEN DE UMUDUMU KESMEYECEĞİM.
umut benim,adet benim ,bebek benim kime ne .............:lepi:kaydirigubbakcemile2
belkide allah verecek de sabrımız deniyor.gerçi yaş oldu 34 :))))))
yakında menepozada girerim -tatlicadiarzu-
ama hala umudum var.çünkü yeni evliyimmmmmmm
evde kalmıştımda ne yapayım ........geç. evlendim umudum da böyle uzadı işte:lepi:
ya mavi deniz nerde?????
BENDEDE ADET HİSSİYATI VAR KESİNLİKLE.AMA TAM ANLAMI İLE GÖRMEDEN DE UMUDUMU KESMEYECEĞİM.
umut benim,adet benim ,bebek benim kime ne .............:lepi:kaydirigubbakcemile2
belkide allah verecek de sabrımız deniyor.gerçi yaş oldu 34 :))))))
yakında menepozada girerim -tatlicadiarzu-
ama hala umudum var.çünkü yeni evliyimmmmmmm
evde kalmıştımda ne yapayım ........geç. evlendim umudum da böyle uzadı işte:lepi:
kızlar bılıyomusunuz bende yasemın gıbı dusunuyorum.bırı bıze eylulde mujde verıcek ama kım hadı bakalım.ınsallah hepımız ıcın hayırlı olan olur.benımde bu adetım cok farklı olmustu ama bısey yok tabıkı.ınsan hısseder heralde bebıs olsa degılmı?yok ya vallahı bende boyle kendımı dınleye dınleye kafayı yıceeeeeeeeeeemmmmmmm.-tatlicadiarzu-benssenb havuz mu bilmem ama benimde en son adetim öle bi dengesiz olmuştu kahverengi geldi 2 gün azıcık kanadı bitti. benim zaten düzensizdi ama eğer gelmezse bi test al canım..
ya bu ay biri daha burda hamişim dicek eminim bennnnnnnn
Kiz ne menopozu yok artik:))
Demekki gec evlenmen hayirliymis. Simdide bebisin insallah en hayirli zamanda gelir canim.
kızlar bılıyomusunuz bende yasemın gıbı dusunuyorum.bırı bıze eylulde mujde verıcek ama kım hadı bakalım.ınsallah hepımız ıcın hayırlı olan olur.benımde bu adetım cok farklı olmustu ama bısey yok tabıkı.ınsan hısseder heralde bebıs olsa degılmı?yok ya vallahı bende boyle kendımı dınleye dınleye kafayı yıceeeeeeeeeeemmmmmmm.-tatlicadiarzu-
yok yok ben eminimmmm hamiş haberleri geliyor.
mavi deniz şükür kavuşturana
kendimden diyorum teste falan hatta kan testinede hemen inanmıyorum biliyosunuz yaşadıklarımı
kan testi negatif çıktı bi belirtim yoktu tek değişiklik bir önceki adetim garipti ve adet olucak gibi kasığım ağrıyodu fakat bir türlü gelmiyordu..
biliyosunuz ilaçta içtim ona rağmen gelmedi. şimdi 6 haftalık olduğumuza göre idrarda 3. haftada çıkmış. tabi kandada çıktı. hamiş olduğu öğrendiğimde göğüslerim hassaslaştı. ama bi belirti yaşamadım.
tekrar diyorum aramızda hamiş var içime doğdu...........
yasemin umarım dediğin çıkarda birimiz daha hamiş oluruz hem sende yalnız kalmamış olursun dilerim hamiş sayımız artar bekleyen sayımız hiç yok denecek kadar az kalır:))))ayy ne güzel olur ama düşünsenize sohbetlerimiz artık yok benim midem bulandı yok tekme attı yok benim kızım senin oğlun... kızlar acaip canım hamişlik çekti herkes çalışmalara hız veriyor ona göre:))))
yok yok ben eminimmmm hamiş haberleri geliyor.
mavi deniz şükür kavuşturana
kendimden diyorum teste falan hatta kan testinede hemen inanmıyorum biliyosunuz yaşadıklarımı
kan testi negatif çıktı bi belirtim yoktu tek değişiklik bir önceki adetim garipti ve adet olucak gibi kasığım ağrıyodu fakat bir türlü gelmiyordu..
biliyosunuz ilaçta içtim ona rağmen gelmedi. şimdi 6 haftalık olduğumuza göre idrarda 3. haftada çıkmış. tabi kandada çıktı. hamiş olduğu öğrendiğimde göğüslerim hassaslaştı. ama bi belirti yaşamadım.
tekrar diyorum aramızda hamiş var içime doğdu...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?