2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!


swethome çok güldüm mesajına :sm_cool:
benim de yaş 29 bende yakında seninle bir menapozluğum desene:içelim: :dance:
bir ayağım çukurda demediğin kalmış bir tek...
yok öyle hemen menapozzzzzz doğurucaz hayırlısıyla...

umut bizim adet bizim bebek bizim diye bir başlık bile açılabilir..aa hala gülüyorummm, delirdim heralde hihoyyyt sevgiler....
 
anam ben sizi heç menaposa soktururmuyum:))))doğurttururum ben sizi sıkmayın canınızı:)))) ne menaposuymuş ne yaşlanmasıymı 58 yaşındaki televizyondaki teyzem doğurduda sizmi doğuramayacanız:))))hadi ordan doğuracaksınız okadar:)))yoksa ben doğurttururum habarınız ola:))))
 
benssenb havuz mu bilmem ama benimde en son adetim öle bi dengesiz olmuştu kahverengi geldi 2 gün azıcık kanadı bitti. benim zaten düzensizdi ama eğer gelmezse bi test al canım..
ya bu ay biri daha burda hamişim dicek eminim bennnnnnnn
 

Kiz ne menopozu yok artik:))

Demekki gec evlenmen hayirliymis. Simdide bebisin insallah en hayirli zamanda gelir canim.
 
kızlar bılıyomusunuz bende yasemın gıbı dusunuyorum.bırı bıze eylulde mujde verıcek ama kım hadı bakalım.ınsallah hepımız ıcın hayırlı olan olur.benımde bu adetım cok farklı olmustu ama bısey yok tabıkı.ınsan hısseder heralde bebıs olsa degılmı?yok ya vallahı bende boyle kendımı dınleye dınleye kafayı yıceeeeeeeeeeemmmmmmm.-tatlicadiarzu-
 
slm kızlar hayır veda yazısı dgl di ama kırılmıştım bu arad hayli hassaslaştım galiba.lütfen özellikle belirtmem ragmen yine aynı şeyi söylemişsiniz alınganlık yapma diye alınganlıkfalan yaptıgım yok inan tamam bu ara hassalaştım canım sıkılıyor ama dikkatimi çekti kimse dikkate almamış diye neyse bu konuyu fazl auzatmak istemiyorum beni kimse dikkate almadı diye küsecek dglm çünkü ben sizleri sevdim.hepinizden ayrı ayrı alıntı yapamadım(zaten beceremiyorum bir sürü alıntıyı bir arada almayı) benim sitemimden sonra soran arkadaşlara tşk ediyorum (sitem yaramış galiba şaka tabii) neşecim özellikle yazın dikkatimi çekti karşındaki önemse sende önemsenirsin tarzında kelimeler net aklımda dgl ben sizi önemsemiyormuyum..aşkolsun ki öyle olsaydı kesinlikle burada bi dk dahi durmazdım inan bana özellikle burayı gördükten sonra her kk yı açtıgımda ilk buraya bakıyorum.ama bu kelimeler içimi acıttı..... kızlar ben iyiyim sagolun... regl tarihim (28 gün sayarsak )25 agustos idi p.tesi yani ben yine salıdan saydım(29 gün oldugunu sayarsam) geçenlerde idrarda yapmıştım ve yapacagımı buradada söylemiştim..erken old biraz ama negatif çıkmıştı bugün ise sabah tekrarladım yine negatif ve ben düzenli adet olmuyorum yaklaşık 3 aydır d.kontrol ilacını bıraktıktan sonra genle olarak 5 gün yada 1 hafta geçikiyordu.sanırım şuandada geçikme var ama hala içimde bir ümit hamile olabilirsin diyor ve bı ses regl oldugumda susacak..bugün ögleden beri belimde bir agrı var öyle sancım falanda yok normalde sancımda olurdu azda olsa.bilmiyorum daha önce yazdımmı unutkanda oldum bu ara.öyle fazla kendimi dinlemek istemiyorum ama öyle gögüslerimde aman aman hassalık yok normaldede dikkatimi çekmemiştir olup olmadıgı kasıklarımda ara ara batmalar olyor.akıntım ise sanki yumurtluyor gibi şeffaf daha sıvı gibi geliyor ama bugün fazla yok gibi geldi bana..umraım regl olmam.hayırlısı bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin bizlere sadece istiyorum demekle olmuyor her işte hayır vardır...yasemincim doktor bulmana sevindim ve 5 haftalık oldugunu duyunca şaşırdım iyi ki doktor degiştirmişsin...allah saglıklı dogmasını nasip etsin..ramazan girişi ile inş kısa zamanda birbirimize güzel haberler vermek dilegiyle...
 
Mavi denizcim burda olmana sevindim. Belirtiler inan bana cok yaniltici benim iki ay once oyle cok belirtim olduki hemde yumurtlamadan sonraki hergun belim kasiklarim agridi bacagim acaip agridi daha neler neler ama hamile degilmisim. Yani diyecegim o ki pek belirtilere takilma cunku hamile olmadigini ogrenince cok uzucu oluyor.

Evet duana bende katiliyorum Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin.
 
Kiz ne menopozu yok artik:))

Demekki gec evlenmen hayirliymis. Simdide bebisin insallah en hayirli zamanda gelir canim.

Elbette öyle allah hakkımızda hayoırlıs ne ise onu veriyor:)
bizim ki latife
ama insan de evlendikten sorna bebk istiyor hani.
şu an lekelenme devam etmedi ama gerisi gelecek.
hayırlıs bu ay içinde üzerine pek düşmemşştim ama tatildeydim ,belki onun etkisi ile tutar diyordum .
artık ramazanı bekliyoruz.ramazandanan sonra doğru kadın doğumcuya böyle beklemek ile olmaycak belli yani.
allah kötüsünden korusn.
a.s.
 

Insallah eylul hayirlisi ile cok bereketli gecer canlarim:)))
 
menzil gülü küsmedim yanlış anlama olmasın kırıldım biraz geçti..yazmak fazla meraklandırmak istemedigimden yarın da büyük ihtimalle giremeyecek olmamdan kaynaklanıyor bu evde net var ama girmeye vaktim olrmu bilmiyorum yarın biliyorsunuz 30 agustos işe gitmiyorum ama direksiyon dersim var sabah sonrasınıda bilmiyorum sanırım dogru hatırlıyorsam eşimin arkadaşının nikahı var ona gideriz ablam gelecek yarın akşam evde bile olrmuyum bilmem yani anlayacagınız yogunum(nasıl oldu bu böyle yazı tuhaf neyse siz anlamışsınızdır ama) p.tesi ramazan başlıyor kızlar hepinize şimdiden iyi ramazanlar..
 
Tamam mavi denizcim anladim. Bende herkese hayirli ramazanlar diliyorum.

Karnimda acaip ac burda saat sabah 9 ben gideyim kahvalti hazirlayim. Opuyorum hepiciginizi...
 

Ayy insallah canim ya bende pazari bekliyorum test yapmak icin ama cok heyecan yapmakta istemiyorum.
 
yok yok ben eminimmmm hamiş haberleri geliyor.
mavi deniz şükür kavuşturana
kendimden diyorum teste falan hatta kan testinede hemen inanmıyorum biliyosunuz yaşadıklarımı
kan testi negatif çıktı bi belirtim yoktu tek değişiklik bir önceki adetim garipti ve adet olucak gibi kasığım ağrıyodu fakat bir türlü gelmiyordu..

biliyosunuz ilaçta içtim ona rağmen gelmedi. şimdi 6 haftalık olduğumuza göre idrarda 3. haftada çıkmış. tabi kandada çıktı. hamiş olduğu öğrendiğimde göğüslerim hassaslaştı. ama bi belirti yaşamadım.

tekrar diyorum aramızda hamiş var içime doğdu...........
 
yasemin umarım dediğin çıkarda birimiz daha hamiş oluruz hem sende yalnız kalmamış olursun dilerim hamiş sayımız artar bekleyen sayımız hiç yok denecek kadar az kalır:))))ayy ne güzel olur ama düşünsenize sohbetlerimiz artık yok benim midem bulandı yok tekme attı yok benim kızım senin oğlun... kızlar acaip canım hamişlik çekti herkes çalışmalara hız veriyor ona göre:))))
 
Burcuuuu saat 9 muuuu ana daha yeni gün başlıyo sizeeeee afiyet olsuuuunnnn..
burda akşam oldu beaaaaaa :)
hiç benim gibi testle uğraşma bence canım düşünme yeter stresten gecikip sonra olunca daha kötü oluyo.. baktın geciktikçe gecikiyo silikte olsa ikinci çizgiyi gördün işte o zaman ne var ne yok bütüüüüün testleri yaparız.......... Allahım inşallahh müjdeler gelir.... Yemin ederim aynı heyecanla bekliyorum..
 

inşallah canım benim bekliyorum heycanla sizi....
az kaldı
ramazanda geliyo iftara gelin bizeeeeeeee
 

evet cnm şükür kavuşturana.aslında senin durumunu göz önüme aldıgımda biraz da umutla bekliyorum inş. hamiş haberi veririm size bende öyle hissediyorum sanki aramızda hamiş var gibi(nasıl laf olduysa sanki yemek kokusu alıyorum der gibi)kızlar ya beklemek çok sinir bozucu...her namazımda dua ediyorum rabbim nasip etsin diye umarım hayırlısıyla karşılıgını alırız..yasemincim isimlerimizle dua etsen bak hamişin hastanın bide çocugun duası kabul olur hemen derler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…