- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
evet bende hamiş olacak birimizin kokusunu alıyorum kızlar:))))
Efet mesela sen:)))) :CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende hamiş olacak birimizin kokusunu alıyorum kızlar:))))
Burcuuuu saat 9 muuuu ana daha yeni gün başlıyo sizeeeee afiyet olsuuuunnnn..
burda akşam oldu beaaaaaa :)
hiç benim gibi testle uğraşma bence canım düşünme yeter stresten gecikip sonra olunca daha kötü oluyo.. baktın geciktikçe gecikiyo silikte olsa ikinci çizgiyi gördün işte o zaman ne var ne yok bütüüüüün testleri yaparız.......... Allahım inşallahh müjdeler gelir.... Yemin ederim aynı heyecanla bekliyorum..
Canım ben varım ama yavaş okuduğum ve gündüz evde olmadığım için belki bitiremem. Bana 2 cüz verebilir misiniz? Çok sevinirim hep beraberce hatim indirebilirsek...Göknur2006 canım çok tebrik ediyorum ve bizi unutmadığın haber verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Rabbim sağlık sıhhatle bebişine kavuşturur inşallah. Bizim için Ramazanda da dua istiyoruz bak ona göre, hamişlik o kadar kolay değil, hepimiz için en hayırlsını isteyeceksin canım. Verdiğin tiyolar için de teşekkürler:))
Jansela aramıza hoşgeldin kısss, hadi hayırlısı bakalım. Bizim listemiz sana uğurlu gelir inşallah.
Benssenb benim yerime de dinlen arkadaşım, yarın bizim kayıtlar başlıyor akşamları hoşaf gibi gelirim bu hafta. Neyse sağlığımız yerind eolsun da. Yarın bıcır bıcır 1. sınıflar gelecek bana tüm enerjilerini aktaracaklar ve tüm 4 yıl boyunca hocadeyince hep akıllarına ben gelicem çünkü okulda gördükeri ilk hoca ben olucam. He he :)) bayılıyorum bu duruma. İnşallah kazasız belasız bir yıl daha başlar.
Menzil Gülü canım testi çok erken yapmadın mı? Ben senden ümitliyim ve benssenb'den bakalım beni kim şaşırtacak bu ay? Ayyyy ne güzel dimi kızlar Ramazan geldi, bereketi biz de yansır inşallah. Yasemink canım aklıma geliyor söylemeyi unutuyorum hep nete kablosuz bağlanıyorsan benim gibi aman hamişken kablosuzu kapat, çok zararlıymış, kıyamam teyzesinin minişine.
Kızlar beni dün kayınpederim geldi giremedim, bu Ramazan bizimle inşallah. Bakalım bizim işler sekteye uğayacak mı? Belkide Onun yüzüsuyuna gelir torunu:))
Aklıma bir fikir geldi; gündüz işlerim çok yoğun akşamları da epey yoğun geçeceğe benziyor ve ben hatim edemeyeceğim sanırım. İçinizde Kur'an okumayı bilenlerle bir hatim indirelim mi? 10 kişi olsak 3'er cüz düşer. Bu kadarını da okuruz inşallah, ne dersiniz kızlar? Bitirince de hepimiz için dua ederiz.
Ben varım diyenleri duyalım hadi? Elbirliği ile neler başarıcaz bak görün inşallah.
GökNur2006 canım sen hemen 1 ve 2. cuzlara başla. Eğer okuyabilirsen daha veririz. Yok mu başka isteyen kızlar? İsteme sırasına göre önce herkese 2 cuz verelim, Göknur'un fikri hoşuma gitti. Hadi bakalım bugün kimler sıraya girecek. Buradaki sıraya göre 3. ve 4. cuzlar için gönüllü duacılarımız aranıyor. Bakarsınız hatmi bitirir, içinde gizli İsm-i Azam'ı buluruz da dualarımız kabul olur. Hepimizin boy boy bebişleri olur. Ben gerçekten ümitliyim kızlar. Okumanız bittikten sonra hepimiz için en hayırlı,sağlıklı,mutlu bebekler isteyelim. Hepinizi çok seviyorum. Ben şimdi 1.sınıflarımızı kayda gidiyorum. Siz ayzın, vaktim oldukça okumaya çalışıcam. Bu hafta biraz yoğun. Herkese hayırlı Ramazanlar canım arkadaşlarımmmmmmmmm...
Merhaba arkadaşlar, ben listeye Şubat ayında katılmıştım, bu yedinci ayımdı çok şükür iki gün önce mutlu haberi aldık!...Yanlız daha keseyi göremedik o yüzden biraz korkuyorum, çok sevinince bir şey olur diye korkuyorum ama hep iyiyi düşünmeye çalışıyorum. İlk buraya haber vermek istedim çünkü mesaj yazmasamda hep takip ediyordum sizi. Arkadaşlar kendim için şunu söyleyebilirim. Daha önceleri ilişkiye girdikten sonra 10-15 dk yatıp sonra banyo yapardım, bu ay ilk defa ilişkiden sonra hiç kalkmadım, popomun altına yastık koydum yarım saat kadar. Tek yaptığım buydu. Gerçi biz ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra olmuyor. Ben isteyen herkese dua ediyorum,siz de çok dua edin. Bu mübarek Ramazan ayında, hem Kadir gecesi de var çok dua edelim...