- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buarada içimizden biri hamiş demiştim hala diyorum.
Mavi deniz aynen bendede ayni regl olucak gibi kasik ağrim oluyodu ama hala oluyor inşallah hamişsindir cnm.:Saruboceq:
nesem ya iş yerinde kablolu modem kullanıyoruz fakat bu klavye ve mause'unda kablosuz olanı zararlı mıymış?:uhm:
burcu avatarındaki sen misin kaldır kız o resmi sensen nazar değcek ama ben bakıyım kızım olursa benzesin.. Maşallah Allah nazarlardan saklasın..
Fatma sende avaz avaz bağırcan inşallah hamişim diye.:Saruboceq: Kolay gelsn sana...
Buarada biz Kur'an-ı Kerim'i eşimle beraber okumaya başladık. Ben arapça bilmiyorum Türkçe mealini okuyorum eşim biliyor o bana öğretmeye çalışıyor ama çok zor ben öğrenemiyorum anlamıyorumkafamçokkarıştı Ama inşallah öğrenicem kararlıyım..
canlarım geldim ben pazar günü lekelerim kırmızıya dönüştü ve adetim söküldü inanın düzenli adet olabilmek ne güzelmiş artık kötü kötü düşünmeye başlamıştım neyse benim umutlar gelecek aya devroldu hadi mavideniz içimizden hamiş çıkacak sen ol bende senin kokunu almış olayım:)))
nese hatime gelince ben çok isterdim almak ama önceden babam için adak ettiğim vede ramazana girmeden eşten hayrına aldığım bir çok hatimim var benim hatta kayınvalidem az önce aradı 1 cüz vermek istedi düşünki onu bile alamadım çünkü şuan zaten adetliyim ve ben ramazan çıkana kadar adadığım ve aldığım bu hatimleri bitirmek zorundayım 1 cüzü 45 dakkada okuyabiliyorum benim için 3 cüz bile sorun olmaz ama yapamayacağım kadarınıda alamam çünkü ramazan yemeğidir misafiridir bereketli oluyor anca yapabilirim arkadaşım Rabbim cümlemizinkinide kabuşl eder inşallah
librarian canım yüreğiinin güzelliğinin o sesi duyurduğuna eminim çok teşekkür ederim demekki bu ay Allah bana hamişliği hayırlı kılmadı banada hayırlı kıldığı vakti dua ederek beklemekten başka çare yok kalmıyor biliyorumki o ne eylerse güzel eyler
mavi deniz umarım müjdeli haberi senden alırız
burcu,yasemin,rahel canım sizleride öpüyorum
Rabbim Ramazan-ı Şerif-i hakkımzda hayırlı kılsın inşallah öpüyorum canlarım
herkese hayırlı ramazanlar... rabbim güç kuvvet versin hepimize..kızlar p.tesi salı günün olmam gerekiyordu regl ama ben hala olamadım size daha öncede söylemiştim genelde geçikiyor diye ama 7 - 8 gün geçikmiş oluyor bu durumda normalde 4-5 gün gecikirdi. ama belim agrıyor ara ara kasıklarım da agrı oluyor regl olacak gibiyimde ama bilmiyorum kendimi hiç birşeye kaptırmak istemiyorum eşim p.tesi ye kadar regl olmazsan kan verirsin diyordu ama ben bilmiyorum ne yapacagımı...kızlar bende kur'an biliyorum 3 ve 4 de ben alabilirim regl olmazsam okurum.neşecim sende bugün çocuklarla birlikte heyecanlısındır..hadi kolay gelsin sana.hepinizi öptm kızlar..
merhaba nesemese.bende cuz almak ısterım ama benım bır hatımım daha var.ama soyle yaparsak sevınırım.son ıkı cuzu ben alayım.bıraz cabuk ılerler olurmu.herkese burdan duyuru son ıkı cuz benımmm.tamam arkadaslar.herkese hayırlı ramazanlar.ben hep burdayım.sızı takıpteyım yaaaaaaaaaannnnnnnııııııı
CANLARIM HAYIRLI RAMAZANLARRRRRRRR
GÖKNUR HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH TEBRİKLERRRR
BİZ BUGÜN ORUÇLUYUZ ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN..
DOKTORA FALAN SORMADIM KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM TUTAYIM DEDİM. YALNIZ ÇOK MİDEM BULANIYOR ŞU ANDA. ACIKMA SUSAMA YOK AMA SANKİ KUSCAM . BURNUMA GARİP GARİP KOKULAR GELİYOR. İLK GÜNDEN OLSA GEREK.. BEN RAMAZANLARI ÇOK SEVİYORUMMM.. İFTAR BAMBAŞKA OLUYOR. BUARADA AYIN 9UNU BEKLİYORUM HEYECANLA BEBİŞİ GÖRMEK İÇİN. İNŞALLAH ONU GÖRÜR VE KALP ATIŞLARINI DA DUYARIZ.
Selam arkadaslar..
Herkesin Ramazani Serifi mubarek olsun...
Nesemesecim ben Kuran okumayi tam cozemedim insallah bu ramazanda cozmeyi planliyorum. Fakat latin harfleriyle okuyabilirim eger uygun gorurseniz. O zaman 5-6 cuz benim olur.
Buarada içimizden biri hamiş demiştim hala diyorum.
Mavi deniz aynen bendede ayni regl olucak gibi kasik ağrim oluyodu ama hala oluyor inşallah hamişsindir cnm.
nesem ya iş yerinde kablolu modem kullanıyoruz fakat bu klavye ve mause'unda kablosuz olanı zararlı mıymış?
burcu avatarındaki sen misin kaldır kız o resmi sensen nazar değcek ama ben bakıyım kızım olursa benzesin.. Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Fatma sende avaz avaz bağırcan inşallah hamişim diye.:Saruboceq: Kolay gelsn sana...
Buarada biz Kur'an-ı Kerim'i eşimle beraber okumaya başladık. Ben arapça bilmiyorum Türkçe mealini okuyorum eşim biliyor o bana öğretmeye çalışıyor ama çok zor ben öğrenemiyorum anlamıyorum Ama inşallah öğrenicem kararlıyım..
canlarım geldim ben pazar günü lekelerim kırmızıya dönüştü ve adetim söküldü inanın düzenli adet olabilmek ne güzelmiş artık kötü kötü düşünmeye başlamıştım neyse benim umutlar gelecek aya devroldu hadi mavideniz içimizden hamiş çıkacak sen ol bende senin kokunu almış olayım:)))
nese hatime gelince ben çok isterdim almak ama önceden babam için adak ettiğim vede ramazana girmeden eşten hayrına aldığım bir çok hatimim var benim hatta kayınvalidem az önce aradı 1 cüz vermek istedi düşünki onu bile alamadım çünkü şuan zaten adetliyim ve ben ramazan çıkana kadar adadığım ve aldığım bu hatimleri bitirmek zorundayım 1 cüzü 45 dakkada okuyabiliyorum benim için 3 cüz bile sorun olmaz ama yapamayacağım kadarınıda alamam çünkü ramazan yemeğidir misafiridir bereketli oluyor anca yapabilirim arkadaşım Rabbim cümlemizinkinide kabuşl eder inşallah
librarian canım yüreğiinin güzelliğinin o sesi duyurduğuna eminim çok teşekkür ederim demekki bu ay Allah bana hamişliği hayırlı kılmadı banada hayırlı kıldığı vakti dua ederek beklemekten başka çare yok kalmıyor biliyorumki o ne eylerse güzel eyler
mavi deniz umarım müjdeli haberi senden alırız
burcu,yasemin,rahel canım sizleride öpüyorum
Rabbim Ramazan-ı Şerif-i hakkımzda hayırlı kılsın inşallah öpüyorum canlarım
sanada hayırlı ramazanlar rahelcım.bız okuma bılmıyenlerın yerınede okuruz merak etmeyın.yalnız tamamlamak lazım cuzlerı.hadı arkadaslar ya.ne guzel kadır gecesındede duamızı yaparız nesenın dedıgı gıbı hep bırlıkte hamıle haberlerını alırız ınsallah.dusunsenıze ne guzel bır mucıze olur.allahın rahmetınden uzak degıl hıc bısey olurmu olur.kaydirigubbakcemile2herkese sevgıler.ben buralardayım.bır yere gıtmek yok hamıs kalana kadaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.:CüvCüv:kızlar hepinizin günü aydın olsun..Benssenb cim üzülme neşeninde dediği gibi adet olmakta güzel..Umutlarımız Eylül ayına inşallah..
Neşecim canım bende kuran okumayı bilmediğim için size Fatiha ile eşlik etsem olurmu.?Şimdiden okuyan tüm arkadaşlarımızın ağzına sağlık...
mavidenizcim bir test yapsana gerçekten bende çok merak ettim..Belki bu ayın ilk hamilesi sensindir.
kızlar hepinizi öpüyorum..Zehra,neşe,burcu,zehra,yasemin.Librain,benssenb herkese tekrar hayırlı ramazanlar.
slm kızlar nasılsınız bugün benim karnım kasılıyor ara ara ya.orucum ve gece kalkamadık maalesef.aksi gibide son bir haftadır sık acıkmaya başlamıştım ben..hayırlısı olsun rabbim güç kuvvet versin bana oruç tutan herkese aynı zmanda.kızlar benim regl çok gecikti dün kan test verecektik ama eşim bügüne bırakmamı istedi dünde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz olursa sürpriz olur diye.bende dün vermedim test.idrar testine fazla güvenemedim geçenlerdede yaptım negatifti belki öyle olmasını istemedigimden güvenemedim ama biliyorsunuzki idrarda her zman sonuç vermiyor bundana kesin bize denk gelir bende şans çünkü herkese iyi gelen bana gelmez..rabbim hayırlısın nasip etsin..kan verecem kızlar bugün.dua edin bana inş muttlu haberi burada sizlere veririm...:1hug:
kızlar hepinizin günü aydın olsun..Benssenb cim üzülme neşeninde dediği gibi adet olmakta güzel..Umutlarımız Eylül ayına inşallah..
Neşecim canım bende kuran okumayı bilmediğim için size Fatiha ile eşlik etsem olurmu.?Şimdiden okuyan tüm arkadaşlarımızın ağzına sağlık...
mavidenizcim bir test yapsana gerçekten bende çok merak ettim..Belki bu ayın ilk hamilesi sensindir.
kızlar hepinizi öpüyorum..Zehra,neşe,burcu,zehra,yasemin.Librain,benssenb herkese tekrar hayırlı ramazanlar.
sanada hayırlı ramazanlar rahelcım.bız okuma bılmıyenlerın yerınede okuruz merak etmeyın.yalnız tamamlamak lazım cuzlerı.hadı arkadaslar ya.ne guzel kadır gecesındede duamızı yaparız nesenın dedıgı gıbı hep bırlıkte hamıle haberlerını alırız ınsallah.dusunsenıze ne guzel bır mucıze olur.allahın rahmetınden uzak degıl hıc bısey olurmu olur.kaydirigubbakcemile2herkese sevgıler.ben buralardayım.bır yere gıtmek yok hamıs kalana kadaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.:CüvCüv:
neden ınanmıyorsun nesecım bek bu sıte herkese ugurlu gelmıs.hamıs olamayan cok az.ınsallah onlarda bızde yakında bebıslerımıze kavusucaz.dedım ya allahın rahmetınden hıcı bırsey uzak degıl.ben sızden ogrendım sabretmeyı.allah bıze bu zorlu yolda yar ve yardımcı olsun.bu arada o hamıle kokusu bencede mavıdenızden gelıyooo.:1hug:Canım ya demek bugün evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Benim ki de bu ay. Sonuç ne çıkarsa çıksın en hayırlısı olsun. Oruç konusunda da; sen güçlü bir bayansın herşeyin üstesinden gelirsin evvelAllah hiç korkma. Ayyy merakla bekleyeceğim sonucu, ne olrsa olsun hemen bize haber ve canım, çok merak ettik. Bakarsın :CüvCüv:. :Saruboceq:
Elbette bize istediğin şekilde eşlik edebilirsin canım. Sana da hayırlı Ramazanlar bitanecik kaydirigubbakcemile5
Ben bunun olacağına inanıyorm fatmacım. Birkaç arkadaş daha olsaydı okumaya yardım edecek iyi olurdu ama bakalım neler yapabilicez?