Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bundada bir hikmet vardır diye düşünüyorum tam o zamanlar tartışmalar oluyor ve iki tarafta gururundan adım atmıyor yine biz(bebiş uğruna yoksa asla barışmayız)yumurtlama döneminde alttan alarak amacımıza ulaşıyoruz:)))ya Rabbim verecekse yumurtlamada kavga etsekte verecektir:)))
ya ben geçen ayın 29unda adet olmuştum normalde hep aynı tarihte olurum.şimdiye kadar bu ay bir sürü test yaptım ya kızlar lütfen cevaplayın hamile olmayı çok istiyorum yarın ayın 27si ve ilk idrar testiyle polikiliniğe koşup plonol testi mi yaptırayım yoksa eczaneden test mi alayım ? 2 gün önce yapmış olacağım ya ondan soruyorum hangisi daha iyi?
kızlar inşallaah bu ay hamiş olmak isteyen herkes o mutlu haberi alır...:a015:
not:yumurtlama gününüze kıymayın kızlar...a.s
boşver kafasını dağıtsın buna çok ihtiyacı vardı dönünce sıkı başlar çalışmalara:)))ben bol bol dua etmekten başka birşey yapmıyorum ne ayak kaldırma nede başka birşey
Rabbim ne zaman anneliğe layık görürse beni o zaman verecektir ama dilerim tez vakit nail olurum bu duyguya bunun içinde dua dua dua...
ömrü bile uzatan dua neden bizide erken anne yapmasınki???
bende kan vercektim vazgeçtim!aynı korkuları yaşıyorum benim reglime 3 gün kaldı ama hiç belitri yok hamilelikle ilgili.eşimle konuştum eğer bu ay olmazsa gelecek ayda doktorla birlikte denemeyi düşünüyoruz!zor bi durum beklemek.ALLAH gönlüne göre versin canım:CüvCüv:
Swethome inşallah hamişsindir. Bende tahlil yaptircam ama orkuyorum 3 defa yaptirdim yok dediler gene hasta olamadim. Bugün tam 40.gün bebek yoksa bende başka problemler var çok korkuyorum ben..
bende umut dünyasında olanlardanım 1 yıl korunduk tam olarak bırakmışken TSH oranım yüksek çıktı düşürmeye çalışıyoruz endokrin yardımıyla düşmeden hamile kalma şansım malesef yok ve ya hiçbirzaman süşmezse korkusuyla yaşıyorum çok istiyorum a rtık ağlıyorum her bebeek gördüğümde eğer bu şekilde olup bebği olan varsa lütfen bana umut ışığı yakarmısınız....senağlamasenağlama