- 12 Şubat 2008
- 770
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin kizlar,bir kac gundu moralim cok bozuk giremiyordum bu gun girdim listeyi gorup cok uzuldum yine,burdan hamis haberi vermisdim hatirlarsaniz bebegim dusdu moralim cok bozuk 5 gun oldu hala kendime gelemedim.[/QU
fidancım bebegin için üzüldüm.demek ki hayırlı dgl di belki ileride büyük bir sorunla karşılaşacaktınız.rabbim yeniden nasip eder üzülme.yeterki sabır et ve isyan etme hep dua et..
o anki heyecanı şoku düşünemiyorum. Bebek olma ihtimali düşük diye üzülürken bebişin "anneee ben burdayım ağlamayın" demedimiii sana canım benim.. :Sağlıkla kucağına alırsın inşallaaah.. Darısı bizlerin başına inşallahhhhh Amin
yasemincim nasıl gidiyor bu ay olma ihtimalinin düşük oldugunu söylüyorsun bak regl bir kaç gün var sanırım regl bitince çalışmalara başlarsınız umudunu kaybetme benimde regl bu perş yada cuma olması lazım sonraki hafta allah nasip ederse inş tutarda müjdemi veririm size...
canım benim valla bu ay tocamın sınavları falan derken öyle geçti gitti.:çok üzgünüm: inşallah önümüzdeki aylarda. Ama bugün 34. günüm yani artık olmam lasım.. Bi ihtimal olur diye beklyorum işte.pek sanmıyorum ama çünkü bi belirti falan hissetmiyorum. hiçbişi yok. :1no2:İnşallah hamişsindir balım...a.s.
Fidan Azeri canım herşeyde bihayır vardır. İnsan elinde olmasada üzülürama olur böyle şeyler. Ya daha fazla büyüdükten sonra yada doğduktan sonra kaybetseydin Allah korusun.. Ümidini sakın kaybetme. Olacak Allahın izniyle..:1hug:a.s.
kıslar bugün 35.günüm tık yokCADIARZU
benim bu adet düzenim ne zaman düzelcek ya:çok üzgünüm:
üstelik arada acayip bir sancım oluyo içerden bişey dışarı çıkmak istiyoda çıkamıyo gibi.. iğnelibir sancı oluyo nedendir acep:uhm:
canım umarım kalbinden geçen gerçekleşir..Adetlerin genelde kaç günde oluyor..Bir test felan yapsan belki birşeyler çıkar?
Kislar nirdesiniz yaaaaa :a015:ben hala hasta olmadim :1no2:sevineyim mi üzüleyim mi anlamadim niye böyle oluyo yaabenneyaptımkisenağlama
Yarin sabah yumurtlama zamanim yani yarin sabah dedigim, su anda Turkiyede saat sabah 6:20, burda ise gece 10:20. Ve tamda bal-corekotu-tarcin karisimimin son kasigini yedim.
Ve esimle kavgaliyim,mukemmel dimi laelaelaelaelae Gecen ayda tam yumurtlama gunumde kavgaliydik ve ben o kadar dil doktum, en sonunda ben aglayinca yumusadi. Bakalim yarin sabaha Allah Kerim :sm_confused::sm_confused: