nesemesecim kk da böle bi baslık acan hatırlıyorum bi arastır ordada kız 2. çizginin sonradan kayboldunu yazmıştı anahtar kelimelere felan bak inş bulursun
yaaa kızlar benım adetimde 1-2 gün gecikme var hala olmadım ama bugun test yaptım negatif çıktı(senağlama üstelik belirtilerde devam ediyorrr karnımın altında 5 gündür devam eden yanma ve hafif sancıalr .göğüslerde ellemeden yanmalar var,bel,bacak ağrısı ama negatıffffffff işte senağlama
Canım benim, sıkıntım sana malum oldu sanırım. İnşallah hepimiz en kısa ve hayırlı zamanda hamiş listesine giricez İnşallah. Sende durum nasıl canım?
Kızlar ben az önce adet oldum. Oturup bir güzel de ağladım. Eşim saolsun beni normale çevirdi. Yarın doktora gidicem İnşallah yumurtalarım çatlamıştır da bir de kistle uğraşmam. Hakkımızda en hayırlısı olsun.
Kızlar ben az önce adet oldum. Oturup bir güzel de ağladım. Eşim saolsun beni normale çevirdi. Yarın doktora gidicem İnşallah yumurtalarım çatlamıştır da bir de kistle uğraşmam. Hakkımızda en hayırlısı olsun.
Önümüzdeki ay gün saymak yok, ilaç kullanmak yok, ateş ölçmek, ovulasyon testi kullanmak yok. Hiçbir ekstra çaba yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?