Evet kesinlikle, doktora gidilmeli, eger hamile kalmayi planliyorsaniz. Benimde tsh biraz yuksekti. Guatr baslangici imis. Bilmiyordum, genel checkup ta tesaduf ogrendim. Doktorun verdigi ilaci 15 gun kadar kullandiktan sonra tekrar kan testi yaptirdim ve cok sukur normale donmus.
Zeyned Allah yardimcin olsun. Sen hangi ilaci kullaniyorsun tsh icin. Ben tefor kullaniyorum. Allahtan hemen normale donuyor.
:1no2:valla bende çok istiyorum ama eşim istemiyor galiba benide istemitor o yüzden:1no2:
Kızlar bugün doktora kontrole gittim, 3 yumurtam olmuş maşallahsırnaşık şey. İnşallah yarın da çatlatma iğnemi (pregnyl) olucam. Ay ne zormuş bu iğneler mücevher sanki. Eczacı bayandan çocuğunu alır gibi aldım zorla ilaçlarımı. Bide pahalı bişi de değil, neymiş az bulunuyomuş. Alıp stokluyorlar, kadın yüzüme herkese verilmez diyo. Bi tane patlatasım geldi ya:mymeka:
benimde 3 günüm var bende umutlu değilim bu ay neyse bebekim sen temmuz diyordun ya içime öyle doğuyor diye bende seni yanlız bırakmıyım diye bu ay hamiş kalmadım:)))))hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun tatlım gerçi senle ben adet olsakta çok üzülmüyoruz o yüzden bizim için aylar bitmiyor Allah ne zaman nasip etmişse o zamanı bekliyoruz öpüyorum canım görüşmek dileğiyle
Icime her ne kadar temmuz gibide gelse, eylulde agir basiyor. Gordugum bir ruya yuzunden boyle icime doguyor. Hayirlisi olsun...
Allah hayır etsin canım ben bazen rüyaların insanlara beyan olduğuna inanırım belkide içine doğan çıkacaktır hayırlısı ne zamansa o zaman olsun tatlım bende eylülü beklerim o zamansırnaşık şey
nesemeseciğim hadi hayırlısı 3çüzün olur inş.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?