2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

kızlarrr ben bugün dr gittm mantarımın geçip geçmediğini örenmek için ayrıca bugün adetimin son günüydü malum rahim filmide çekilicem.akıntım azalmış ve rahim filmi için gün alıcaktım ama 450 ytl deyince baska biyerde cekilme kararı aldım arastırma yapıyom bikaç gün içinde çekilicem inş.yerimseniben
 
"Bebeğim seni beklemek hem çok keyifli hemde çok yorucu.Ama senin geldiğin gün bütün yorgunluğum bitecek ve evimiz senin varlığınla çok daha güzel olacak.Sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde gel bebişim.Seni bekliyoruz."
 
Kızlar mesajlarınız çok süper, akşam akşam güldürdünüz beni, hadi herkes mesajını yollasın. nilsuöykü canımcım ben de bu ay klomen kullandım sonra da pregnyl iğnemi oldum. Çalışmalar da tamam :)) hehe. Şimdi beklemedeyim. Kızlar hepimiz aynı düşüncedeyiz, Görelim Mevlam neyler, neylerse en güzelini eyler.
 
nesemese benide listeye eklermisin listede eski nıckim var sumeyya onu değiştirebilirsin hala beklemedeyimm umudumm bu aya inşallahh
 
Benssenb cim seninle ayni kafadayiz. Bir vakit var ve ikimizde onu bekliyoruz. Allah ne zaman nasip edecekse...Rabbimden dilegim cok beklemeyelim...

evet canım haklısın ve bende aynen senin gibi diliyorum Yüce Mevlam çok bekletmeden murdaımıza erdirir inşallah bizide biz gibileride öpüyorum tatlıma.s.
 
Kızlar selamlar.... Dün tahlil sonuclarımı aldım,tsh ve prolaktinim normal seviyeye dönmüşş,çok sevindim ya:teytey:
 
Kızlar selama.s.
ben müjdeyi vermeye gelicektim, ondan önce düşünmemek için bu konuyu sizlerden de uzak kalacaktım ama özledim sizi yaa.s
geldim ama hiç belirtiydi, yumurtlama günüydü aldırmadan sadece muhabbete ve size desteğe geldim..
zaten bu ay benim hamiş olmam mümkün görünmüyo, eşim yoktu 10 günyerimseniben
Allah ne zaman verirse, tabi hayırlısıyla ve sağlıkla bu yaz hamiş olurum inşallah:asigim:
tabi hepimiz:1hug:
 
nesemese benide eklermisin cnm allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşşş.. mucxx cnmm :)))))))))
 
arkadşlar hsg mi çektirdim abarttıkları gibi olmadı 5dk hepsi bitti:sm_cool:ilacı erirken biraz bağırdım okadar oda hemen bitiyo zaten.çektirce olanlar sakın ertelemeyin sonuçte iyi çıktı bebeğime ulaşmak için bi adım daha attım.3 ay bekleme kararı aldık eşimle ondan sonrada olmazsa dr aslama yaparız dedi hayırlısıa.s.
 
arkadşlar hsg mi çektirdim abarttıkları gibi olmadı 5dk hepsi bitti:sm_cool:ilacı erirken biraz bağırdım okadar oda hemen bitiyo zaten.çektirce olanlar sakın ertelemeyin sonuçte iyi çıktı bebeğime ulaşmak için bi adım daha attım.3 ay bekleme kararı aldık eşimle ondan sonrada olmazsa dr aslama yaparız dedi hayırlısıa.s.

Hayirli olsun canim. Kac aydir bebis icin ugrasiyorsunuz? Rahim filmi bildigim kadariyla hemen cekilmiyor??
 
canım bir buçuk yıldır uğraşıyorum doktordan yanada şansım olmadı yeni bir doktora gidiyorum inşallah olur ama umidim yok
 
Canim hep soyle dusun, nasibimizde yoksa yoktur ama varsa onada engel yoktur. Hakkinda hayirlisini dile Allahtan. Allah buyuk, birde bakarsin oluverir.
 
Sana ayrica sunuda soyliyim. Burda bir abla var. Once bir oglu olmus. Sonra bayagi bir ara vermisler. Ikinci cocuk icin ugrasmis durmus tam 1 sene ama olmamis, cok kafasina takmis bu olayi, kendisi anlatti bana. En sonunda tup bebege karar vermis, bayagida bir sira varmis o zaman, millet aylarca bekliyormus, kendisine sira geldigi gun gitmek istememis, aman demis elbet bundada bir hayir var. Bosverdigi o ay hamile kalmis. Hatta o bebisten sonra ucuncusude kazaen olmus. Yani planlama olmadan.

Kafaya takmak cok etkiliyor, eminim duymus, okumussundur. Kafandan atmaya calis dicem ama cok zor biliyorum. O yuzden diyorum ki, veren Allah, o nedenle mesela bu ay denerken nasibimde varsa olucak yoksa olmicaktir diye dusun. Kafaya takip bu ay olur mu, ya olmazsa dememeye calis canim. Allah hakkinda hayirlisini versin.
 
Son düzenleme:
X