Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kzlar nette sorun var, kusura bakmayın geciktim.
Evet kesinlikle, doktora gidilmeli, eger hamile kalmayi planliyorsaniz. Benimde tsh biraz yuksekti. Guatr baslangici imis. Bilmiyordum, genel checkup ta tesaduf ogrendim. Doktorun verdigi ilaci 15 gun kadar kullandiktan sonra tekrar kan testi yaptirdim ve cok sukur normale donmus.Kızlarr selamlar,ne zamandır giremiyorum nete..sizleri tekrar gördüğüme sevindimm,yeni hamişler hepinize hayırlı olsunn,Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin..ben de hala umutla bekleyenlerdenim:icecream: bi dahaki aya yara tedavimi olacağım,ondan sonra inşallah Rabbim nasip eder..Doktora gitmeyenler mutlaka gidin,zaman geçirmeyin,ben de çok bekledim,boşuna beklemiş ve üzülmüşüm,iltihap vardı,tsh ım,prolaktinim yüksek çıktı,yara da varmış,e bebiş gelmes tabi,hepsi için sırayla tedavi oluyorum...mutlaka gidinn kızlar o nedenle,en azından her ay kendi kendinize neden olmuyor diye üzülmezsiniz,eğer bişi yüzünden olmuyorsa...