2008 temmuz bebişleri 1 yaşında !

febicim slm nasılsın
gerçekten 1 yaşlarına girecekler daha dün buralarda bekliyorduk doğum yapacağımız günleri
listeye benide eklemişsin yalnız ben kızımın adında ufak bir değişiklik yaptım nehir mina oldu
öpüyorum hepinizi

merhaba cnm nehir mina çok daha güzel olmuş özletme kenidini arada uğra opuyorumnanaktan

bizi listeye yazmamışınız 17 temmuz demiştim

melekcim annemlerde kaldığım dönemin azizliğine uğramışsın sanırım cnm yerimseniben

arzu arada geyikten çıkın siz de anacum bakın bakalım gece mi olmuuuuş... güneş mi doğmuuuuuş... dünya hala dönmekte miiiii.... kaydirigubbakcemile3 sizi gidi geyikçiler sizi lülülülülülü

31494222.jpg

barış ege ve deniiiizzzz hoş geldiniiiiiizzzz :hooray: :hooray:

bugün ben dogdumm :roflol::roflol:
pastamda buuu
63180%20Schwarzwaelder%20Kirschtorte2.jpg

ama parti yok :eek:lmaz: o yüsden resimde yokk :sinifsinif::sinifsinif:
bende birzamanlar temmuz bebegiydimde ondan yazdim :lepi:

iyiki doğdun astiko. Tabii bebişler doğdu annelerin papucu dama atılamaz bizim de hakkımız.
Benim doğumgünüm de kızımınkinden 2 gün sonra yani 25 temmuz. Sezeryan oldum aslında aynı gün doğum yapalım dedim ama eşim ve babam panik yaptılar madem alınması gerekiyor beklemeyelim dediler :umursamaz:

Saol canim cok farkli birey ikiz sahibi olmak ama zorda mesela su anda ikisidec ok hasta bende hasta oldum onlarda bulastim surekli uyuyorlar arada bir uaynip agliyorlar heel gece iki gecedir ayaktayim.Hic yardim edenim yok gurbet boyle zamanlarda cok zor geliyor.

canım Allah bağışlasın çok tatlılar .Zeynep de hasta bikaç gündür ateslenio huzursuz pişik sorunu da başladı gene çok zor galiba diş gelio gene...

Bu arada abd de nerdesin cnm?

canım Allah bağışlasın çok tatlılar .Zeynep de hasta bikaç gündür ateslenio huzursuz pişik sorunu da başladı gene çok zor galiba diş gelio gene...

Bu arada abd de nerdesin cnm?

Gecmis olsun sana da benimkiler kulak iltihabi olmuslar antibiyotik kullaniyoruz.Be houston texastayim sen nerde yasiyorsun?

merhaba kızlaopuyorumnanaktan:nazar: bu da beni bebişimin dün yaptığımız partisi ve pastası
herkeze teşekür ederim,

Son düzenleme:
kedi hayırlı yaşlar olsun şeker işte bende böle sade bişey düşünüyorumm aile içinde dur bakalım fikrim değişmezsee..

kedi dili mutlu yıllar..

askitom efe beyimiz de 1 yaşını doldurmuş hadi gözün aydın.. :hooray:

SAOL FEBICIMMM
iste bizim resimlerimizz
alinti yapmayin silcem soraa

Son düzenleme:
X