2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ilkyascim masallah kızıkon cok tatlı..analı kızlı cok guzelsiniz..saclarına da bayıldım prensesinin :))

ilkyascim masallah kızıkon cok tatlı..analı kızlı cok guzelsiniz..saclarına da bayıldım prensesinin :))
sağol canım benim senin ege nde çok tatlı allah onların acısını göstermesin bizde bebek habei alınınca tek denen şey allah acısını göstermesin öyle dolu bir cümle ki başka söze gerek kalmıyor

kızz çorumluu çok tatlı bu kıssss yaaaaa allahım nazarlardan korusunnn..yerımm ben onu yaaa.....ayy canımmm benımmmm

maaşallah maşallah kız ne tatlı valla saçları hıç aklımdan gıtmıo kız corumlu

kızlar dün meraklı ile görüştüm evde bilgisayarı yokmuş o nedenle gelemıyormuşş sızlere çok selamı var :teytey:bebeğide çok ıyıymışşş...en kısa zamanda gelıcekkmiş aramızaa...haber verm dedımm..bu arada bıldışım hala gelmedı yaa kızı çok merak edıyorumm ne oldu acabaaa..fisfisfisCADIARZU.

kızlar dün meraklı ile görüştüm evde bilgisayarı yokmuş o nedenle gelemıyormuşş sızlere çok selamı var :teytey:bebeğide çok ıyıymışşş...en kısa zamanda gelıcekkmiş aramızaa...haber verm dedımm..bu arada bıldışım hala gelmedı yaa kızı çok merak edıyorumm ne oldu acabaaa..fisfisfisCADIARZU.
ewt ya benmde aklıma geldi bıdışım nerelerde acaba?

sewindim meraklının ii olmasına bende çok merak etmiştim onu ewet bıdışımda yok en kısa zamanda gelir inş oda...

işte bu da benim küçük prensim,varlığı her şeye değen biricik oğlum :nazar:

Son düzenleme:
kiz ebtuna benim oğluşumu çalmişin bukadarmi benzer yaa..eşim bizimki ya o diyorr..maşallah canim çok tatliii...allah bağişalasin

aslında okadar çok benzemıyormuş tekrar bakıncaa ama yınede benzettım bennn

Son düzenleme:
aşkım benım yaaa
4893.jpg

26.jpg
bak ebtunacım burda benzıyorlar senınkıylee
21.jpg
:asigim::asigim:
34.jpg
ciğer paremmmmmm

Son düzenleme:
MAŞALLAH KIZLAR EBRUNA O NE GÜZELLİK ÖYLEE,:nazar: