2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

gamzecim maşallah oğluşuna çokk şeker allah nazarlardan saklasınn
alevcim saol canım ewet japonuz bizz:) japon gülüm benimm o....seninkininde çekik galiba gözleri resimden öle gözüküyo sende koysana kız görelim zeynep kızımızın resminii...

GAMZEcim bebişine maaşallah çok tatlıııııııııı
Allah cc nazarlardan saklasın

Hepimize maasallah kıslar Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi u2 hiden siz de buyutun su takvimlerinizi yaa secilmiyo resimleer

Hepimize maasallah kıslar Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi u2 hiden siz de buyutun su takvimlerinizi yaa secilmiyo resimleer

cnm büyüttüm takvimi ama nazardan da korkmuyorum desem yalan olur...neyse şu mübarek günde bebeklerimize de dua edelim kızlar lohusaların duaları kabul olur derler...

Ay arkadaşlar bunlar birbirinden tatlı
41 kere Maşşallaahhhh.Allah nazarlardan saklasın,analı babalı sağlıklı büyütürsünüz inşallah.Bende eylülde kavuşucam Asyamla Allah izin verirse.Hayırlı kandiller bu arada.:CüvCüv:

maşallah deyin oğluşuma, bu arada hepinizin bebişleri çok şeker, Allah hepsini nazarlardan saklasın

İŞTE CANIM KIZIM MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN,HİKAYEMİ YAZAMADIM EN KISA ZAMANDA YAZICAM,HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,İŞTE CANIMDAN COOOK SEVDİĞİM CANIMIN İÇİ KIZIM,ALLAH ONU NAZARLARDAN KORUSUN YARABBİM,

ECENAS

işte erenım .daha çok küçük teyzoşları maşallah deyınn..nazar etmeyınn...
:asigim::asigim::asigim:

ay maşallaaahhh
Allah analı babalı büyütmek nasip etsinnnn....
sağlıklı, mutlu uzun ömürler sürsün inşallaaaahhhhh

maşallah rosecim ne cirkin oglun varmış :dance: öyle derler yaa hani
ne cok bekletti seni ama deydi dimi :teytey:

MASALLAH ROSECIM, EREN BEYIMIZ COOOOK DATLUUUUU
ALLAHIM NAZARLARDAN, KEM GÖZLERDEN KORUSUN..
KIZ GÖZLERI AYNI SENIN GIBI BAKIYOO... a.s..
BENIM YERIMEDE KOKOLA CANIM YAKISIKLI OGLUSUNUU

ARZUCUM, DIGER TARAFA DA YAZDIM BURAYADA YAZIYORUM.
ECENASIMIZA MASALLAH, COK TATLU BIR BEBEK, PAMUK GIBI, YESIN ONU TEYZESIII..
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN...
HIKAYENI MERAKLA BEKLIYORUZ...
ÖPÜYORUM SIZI

kızlar maşallah bebeciklere 41 kere hepsi çok şeker ya rabbim nazarlardan korusunnnn....

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah rosecim ne cirkin oglun varmış :dance: öyle derler yaa hani
ne cok bekletti seni ama deydi dimi :teytey:

saol canım evet öyle derler..kıs oğlum benı bekletmedı ben sabırsızlandım :dance::dance:..gününü doldırdu sonrakı gün geldı akıllı oğlum ama anası acceleci olduğu için bekletıyormuş gibi olduu...:asigim:
srosecım bebeişini göremıyorum kaldırdınmı resımlerııı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…