2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

sagolun teyzoşlarrrbilmiyorum boyu uzamıştır heralde:)).feridecim geziyos dag tepe anacım abla olduya:)))
duruda çok tatlı çıkmış kuzu ellerini birbirine attıgı poza bittim:))))

tsk ederizz duurda cok şeker masallah kıvır kıvır saçları ne guzelll

selam herkeze ben geldim

ay kurban olurum ben bu kuzucuklara görmeyeli nasılda büyümüşler.hepsine kırk bir kere maşallah.

yymlr.jpg

bütün gün boğuşan yaramazlarımmm opuyorumnanaktan

43811122.jpg

yeni geliştirdiğimiz uyuma stilimizz kaydirigubbakcemile3

bdkp.jpg

ne güzel boğuşuyorlar öleee..biizmkide sadece vuruyor abisine vurarak seviyorrr yaaakaydirigubbakcemile3

kuzularınız harika görünüyor annelerii.
bende bebeğimin bu kadar büyüdüğünü,yaramazlıklarını görebilecek miyim yaa...
çok hoşuma gitti

maşallah enancım yaramaz böcüklerınee

sağooll canımm opuyorumnanaktan

ne güzel boğuşuyorlar öleee..biizmkide sadece vuruyor abisine vurarak seviyorrr yaaakaydirigubbakcemile3

abisi pek yanaşmıyor ama kağan deli oluyo abisine çok seviyor hep üstünde bütün gün boğuşuyo böyle canı acıyınca ağlıyo haliyle bir bakıyorum abi kayıplardaa kaydirigubbakcemile3 bizimkide yapıyo arasıra o işi genelde babasına yapıyor :mymeka:

kuzularınız harika görünüyor annelerii.
bende bebeğimin bu kadar büyüdüğünü,yaramazlıklarını görebilecek miyim yaa...
çok hoşuma gitti

sağol canımm. görcen görcen canım merak etme.kaydirigubbakcemile3 o günler çok çabuk gelecek anlamıycaksın bile ne kadarlık bebişinn. :nazar: a.s.

kaanın uyuma stili merve de de mevcut .. çok tatlı gülmüş.. gözlerden yaramazlık akıyo yanlız.. kaydirigubbakcemile3

oooo bıkarsın şeker bile eyeter lafı hiç ağzından düşmeyecekopuyorumnanaktan
a.s a.s :roflol: kaydirigubbakcemile5

maşşallah kaana nasılda büymüş abisiyle güreşiyor.uyuma sitiline bayıldım.:nazar:

sağol canımm.opuyorumnanaktan

kaanın uyuma stili merve de de mevcut .. çok tatlı gülmüş.. gözlerden yaramazlık akıyo yanlız.. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 benim büyük oğlandaa çok deli yatıyo buda öyle kime çekmişler bilmem kesinlikke üstlerini örtemiyorum. abisine uyku tulumu almıştım eskittik başka türlü başedemedim.kağanada alıcam bu sene öle gözüküyoo uyurken bile yaramazlar :mymeka: :roflol:

masallah enancımm çok şekerler bizimkide acayip deli yatıo zaten biz beşikte yatmıoruz artık yere yatak yapıyorum kocaman bir alann oraya bile sığmıo bazen sürekli dönüo dönemeyinde sıkışınca uyanıo o zmnda sinir oluyorumm koca yere sığmıo sıpaa bende cok deli yatarmısım küçükken bana çöekti herhalde babasıda yuzüstü yatmayı çok sever ege 1 aylıktan beri öyle yatıyor şimdi döndüğü için sırt üstüde oluo ama genelde hep yuzüstü öyle çok rahat ediyorr

X