2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

senin pembiş kıyafetini yirinn..yeşiltuluma bayıldımm..daha nice yaşlara olsun inşallahh...

masallah eloşa çok guzel çıkmıs nice yaslara insallahhh ewet gencizacım kumrallaştı egenin saçları ilk doğduğunda siyahtı hele kestirdiğimizde sapsarı oluoo

Çok ama çok güzel olmuş annesi, maşallah eloşa, kendi gibi çok da bi güzel ömrü olur inşallah,
Tekrar mutlu yıllar canım,

caponumm bebegiimm sacini yirimmmmm

elosun yesil bahcivanina bittim yannizz.. allahimm bu ne tatlilikk

ela nin dogum gunu kutlu olsun,masallah tulum ve cicileri cok yakismis ona...
dogukaniminda dogum gunu kutlu olsun...
ege,elcin ve duru ya masallah yerim onlari..
melek cim sizinde gecmis dogum gununuz kutlu olsun canim....

kız birde şu resimçerçevesi süper bişeymiş bayıldımm...valla türkiyede olsan nerden aldın diye sorcam ama yakında deilsinn sölesendee olmazzzzemuszemus

evet canim , ne yazikki burdan o cerceve..kayinvalidemin evinde o,gorumcem annesine dogum gununde hediye etmisti,yusuf un fotolarini koyup...bizde cok begeniyoruz o cerceveyi..yusuf da :))))))))

maşalllah kreftcim kuzunaa nice mutlu yıllaraaa. opuyorumnanaktan

deniz senin oğlanında maşalahhı var bak teknoda da demişş katılıyorum canımm. yerimseniben

tesekkurler enan cim...opuyorumnanaktan

bu arada haftasonu iki gun cok yogundu..cok yoruldum inanin ki kizlar..dugun yapmisiz gibi geldi bana..fotolari koyucam yakinda..

deniz capon çok tatlı olmuş kız maaşş.. kırmızılar da açmış kuzumu..

ela cım iyi ki doğdun bi tanem .. koca kız oldun maaş.. ne giysen tam güzel oluyo zilli

doğu nun da doğum günü kutlu olsun teknocum fotoları bekliyom ..

kreeft fotolar hazır sende çok merak ediyoz bir an önce ekle cnm..

yeşil tuluma ben de bayıldııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

şu dolapların köşe yerlerim tüm bebeklilerde boş galibaaaaaaa

maşalah eloşumaa çok tatlıı yaa bütün gelen elbıslerı gıyıp show yapmış anlaşılannn maşallah fıstıkamaaaaaaaaaa yenı yaşı kutlu olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…