2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ay kayınvalıdemdeyım bu laptopun anasını satmış eltımın çocuklarıı yaa (iyikide verdik yanı)yazdıklarımı düzeltemıyorumm kusura bakmayınnn artık yanlış bişiler yazarsammm....

maşallah pamuğumuzaaaaa çok tatlııı allah nazarlardan korusunnn..

benimde pamuk oğluşum iyileşsin size ggülen fotolarını eklıyecem inşallahhhh....

maşallah annesinin minik kuzusuna.
modayıda takip ediyoruz haa, pek bi tatlıymış maviş maviş

Maşallah pamuk oğlana.Tam bir su böreği,.çok tatlı, çok masum yerim ben seni ya...

eloş incileri dizmiş havanı yesinler senin....gülersin tabi öle inciler bizdede olsa güleriz...

pamuk oğluma maşallah..hiç annesini üzen bebeğe benzemiyorr bakışlara bakk yerim o kahve gözlerini pamuk yanaklarını..maşallah

maşallah hepsi birbirinden tatlı yerim ben hepsiniii ....

maşallah doğukana elaya merveye egeyee pamuk gibiler masallah bende ekelrim pamuğumu bir ara yeni resimlerinden:))

buda bizden teyzeleriii babamızında ayağı çıkmış resimde:))))

ewettt hasta olduğundan beri ilaçlar baya bi oldu ne ararsan varrr wallahi eczane gibi oldukk:))

sağol çiğdemcimm seninkilerde çok şkeer hepimizin yavruusnu allahım korusunnn

yaa dişlerimiz öyle güzel yukardakide uzar artık 4 de yolda:)))bu arada maşallah ege paşalaraaaa

mersüü kızlarr
sizinde maşallah bebişleinize..
kıızzz calpol yasaklandı benim bildigim yanlışım mı war..

ne zman yasak gelmiş haberim bile yokk ee doktorumuzunda haberi yokmu yazıyor ilgin.çççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…