- 29 Aralık 2007
- 606
- 11
- Konu Sahibi gelincikler
merhaba arkadaşlar ben hamile lduğumu daha yeni öğrendim.Bebişim ağustos 26da benimle olucak.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.a.s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Manolya, çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuşacaksın. Moralini sağlam tut.
Sevgiler
hepinize yrumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar ben suan 6 hafta 6 gunluk hamileim biraz kanamam ve bulantim oldugu icin nete pek girmiyodum oyuzden simdi cevapliyorum bu arada dogumum 21 agustos ve kizim olacak insss darisi bebek isteyen butun ailelerin basinaaa
saol arkadaşım inşallah kavuşurum dua edin ne olur
slm kızlar benimde allah nasip ederse 16 agustosta dogum
allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.hamilelerin duaları kabul olurmuş.bizlerede dua edin saglıklı bebeklerimiz olsun.gerçi 1 hafta önce 2 kez düşük yaptım ama siz yinede dua edin
canım çok geçmişler oLsunn hayırLısı rabbimden en yaKın zamanda bebeĞin oLması dileğiyle..:teselli:
kızlar bende allah kısmet ederse 30 ağustosta yapacağım doğum
allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin.hamilelerin duaları kabul olurmuş.bizlerede dua edin saglıklı bebeklerimiz olsun.gerçi 1 hafta önce 2 kez düşük yaptım ama siz yinede dua edin