2008 Temmuz Ağustosda Doğum Yapacaklarr

allah nasib ederse bende 10 agustos gibi doğum yapacağım sanırım bebişimde annesi gibi aslan burcu olacak eşim için üzülüyorum 2 aslan bir evde zor olacak onun için :) şu anda 2.5 aylık hamileyim sanırım 2+2 oluyor karnım çıkmadı henüz ne zaman çıkar bilemiyorum da ama bebişimi çok istiyorum ilk bebeğim heyecenlıyız çok allah hepimizi en kolay şekilde kurtarsın inşallah:emir_bebek:
 
Benimkide arkadaşlar 29.Ağustosla 4.Eylül arası dediler.Bende çok heyecanlanıyorum Allah'ım sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza almak nasip etsin. Doktor kontrollerinin arası hep uzun ve ben bebeğimi görmek için çok sabırsızlanıyorum.
 
Benimki de 1 ağustos en geç.Ama daha erken de gelebilir dedi doktorum.
Allah hepimize sağsalim doğumlar nasip etsin inşallah
 
benimkide 15 temmuz kızlar evlilik yıldönümümde çok istedim bebiş benim gibi aslan olsun yengeç olacak napalım burun farkkıyla kaçırdık :)))
 
merhaba kızlar benimde ağustos 4 dediler sıcaklarda ne yapacağız ALLAH yardımcımız olsun
 
cinsiyeti belli olan varmı benim şubat 15 te belli olur dedi kızlar doktorda çok önemli doğumda benim doktorum reşat bahat 2 doğumumuda onda yaptım çok memnunum süper doğum yaptırıyor doktor arayanlara tavsiye olunur
 
cinsiyeti belli olan varmı benim şubat 15 te belli olur dedi kızlar doktorda çok önemli doğumda benim doktorum reşat bahat 2 doğumumuda onda yaptım çok memnunum süper doğum yaptırıyor doktor arayanlara tavsiye olunur

NERDE BU DOKTOR HANGİ HASTANEDE
 
doğumu temmuz olanlar cinsiyetleri şimdi belli olmuştur. benim ki haftaya belli olur sanırım. hem öğrenmek için sabırsızlanıyorum hem de korkuyorum. bir kız bu da erkek olsun istiyorum. bu arada benim göbişim tam çıktı, artık beni tanıyan herkes bebek olduğunu az çok anlıyor. kızımda çok geç karnım çıkmıştı. erken göbişin çıkması iş için iyi oluyor, beni fazla yormazlar herhalde artık.
aslında çok iyi beslenmıyorum. günde ancak iki öğün yiyebiliyorum, ve iştahım da yok denecek kadar az, bu kiloyu nasıl alıyorum anlamadım. acaba vitamin haplarının etkisi olabilir mi:KK43:kilo almaktan şikayet ettiğimden değil, zaten zayıftım şimdi biraz iyi oldum )
 
kızlar ßenim dün muayenem vardı 12.haftaya girdim ve 2li testi yaptırdım dün allaha şükürler oLsun sağlıklı bebişim muhtemek doğum yapma tarihim 11 ağustos.sevdamkızım sen kaç haftalık hamişsin?ßende de vardı kasık ağrıları doktoruma sordum ve normal olduğunu ,rahmin büyüdüğü için ağrı yaptığını söyledi..
Bu arada kızlar 2li testinizi yaptırdınız mı?
 
bende 25 temmuz da doğum yapacam yaz bebekleri sağlıklı olur derler. umarım hepimizi bebeği çok sağlıklı olur:)
 
ben de öğrenmel istiyorum ama bizimki bacak back üstüne atmış göstermedi sabırsızlıkla bekliyorum ikili test yaptırdım evet bir sorun olmadığını söyledi doktor. hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı bebekler inşallah...
 
bende yaz annesi olucam inş. agustos ayında dogucak bebegim
inş. hepimizin ebebgi salıklı olur.:)) benim bir oglum var buda ikinci olucak inş.:) darısı isteyenlerin başina:):nazar:
 
evet bendede oluyo o agrılar bel agrısı ve kasık agrısı ama ben 2,5 aylık hamileyim çok kötü oluyo basen korkuyodum ama normalmiş bide mide bulantısı olmasa
 
allah nasip ederse benimde 13 temmuz da olacak doğumum tabi bu tarihten erken yada geçte olabilir allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin:)
 
X