2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

biz esimle daha ben hamile degilken kizimiz olursa zeynep koymayi düsünüyorduk herhalde zeynep olucak.sende benim gibi cokmu portakal yiyorsun benim bebisin hareketleride disardan bakinca farkediliyor birde benim istahim cok artti son 3 haftadir tombis bir sey olucam bu gidisle :)))))

günaydin kizlar nasilsiniz kimse yokmu?kizlar siz bebeginize oda yapacakmisiniz?ben yapacagim gecen gün odasina boya aldik ama henüz boyamadik ayili seritler aldik 2 renk yapmayi düsünüyorum ortasinada serit yapacagiz.siz neler yapacaksiniz?

gunaydın rosacımmm biz oda yapmıycaz cunku evım musayıt degıl kaynanamlarla yasıyorum ve evım ıkı oda bi salon malum bırınde onlar bırınde bız kalıyoruz bebişim benim odamda yatıcak onun ıcın buyuyen karyola ve şifonyer alıcagım kyafetlerını koymak ıcın dun baktık esımle cok hoslardı cok sabırsızlanırım hemen alalım ıstıyorum ama daha erken sımdıye kadar zaman cok cabuk gectı ama artık zaman gecmıyor son uc aya gırdım allah tamamını saglıkla bıtırmemızı nasip etsin hepimizeee

Canım,biz de oda yapıcaz.Bayram geçsin biz de boyamayla başlıycaz inşallah.çok açık renk mavi boyamayı düşünüyorum.Ortadan senin gibi bordür geçiricem ama daha beğenemedim:)) Bordurün alt kısmını da şerit şeklinde mavi renkte kağıt kaplatmayı düşünüyorum.Şu bayram geçsin hepsine karar vericem hayırlısıyla..Sonra halısı,perdesi derken işimiz çokkkk...

merhaba kizlar nasilsiniz kimse bir sey yazmamis ......kizlar bende 3 haftadir sag bacagimda geceleri bazen kramplar oluyor ve cok canimi acitiyor sizdede oluyormu doktoruma söylüycem.....

Selam kızlar,
bugün oğlumun odasının mobilyasını sipariş verdik.Ananesiyle dedesi alıyorlar sağolsunlar..şubat başında eve teslimi gerçekleşicek.Çok içime sindi.
Rosacım,kramplar için genelde kalsiyum eksikliğinden derler yani sütünü peynirini bol tüketiyormusun?.doktoruna danış tabi..sevgiler..

selam arkadaslar, dün esimle isim karar verdik. Allah izin verirse kizimizin adi zümra olcak. Insallah sizde begenmisinizdir. Ben tam 11 kilo aldim kizlar, cok hizli kilo aliyorum, oysa dikkat ediyorum ama olmiyor. Neyse bebegim saglikli olsunda gerisi bos. Insallah dogumdan sonra veririm. Arkadaslar bi araya toplandigimizda hepsi dogum hikayesini anlatiyor. Icim bi ürperiyorki, korkiyorum sonra diyorum, herkes nasil yaptiysa bende öyle yaparim ama yinede icimde korku var.Sagligima bakarak cok iyim. Yani ne agrim var ne sorunum. Masallah.....

günler azaldikca korkum artiyor. Allah yardimcimiz olsun....

merhaba mine buldugun isim gercekten güzelmis anlaminada baktim internetten cok anlamli insallah hayirlisiyla koyarsin bebeginin isminide:))))

bugün bebegimi gördüm, 700 gr olmus. Cok iyimis durumu. Doktorlar diyor bu kiz size cok cektircek diye. Bi kucagima gelsinde bebegim baska bisey istemiyorum. Bugün ama inadina hep yüzünü sakladi bizden. Bide agzini acti
herseyi belli gözükiyordu....

handekilic bende 34-35 haftalikken kaynimin dügünü var ve doktorum hic bisey olmaz dedi. Benim gitmem gereken yer 6 saatlik yol. Sen yinede dokturuna danis istersen ama sana bagli...iyi hissediyorsan git derim....cünkü bende gitcem bu hafta sonu...3 saatlik yol....

arkadaşlar artık 3. tremestre girdim, çok şükür bu zamana kadar bir terslik olmadı. İnşallah bundan sonra da olmaz ve sağlıkla bebişimi dünyaya getirebilirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba arkadaslar nasilsiniz bende iyiyim cok sükür ama keselisican isimli arkadasimiza cook üzüldüm iki gündür hatta gözyaslarimi tutamadim ona destek olalim insallah Allah yardim eder.......

Günaydın kızlar,nasılsınız?
Ben bel ağrısı dışında çok şükür iyiyim..azıcık iş yapsam hemen belim ağrıyor.Bir de göğüslerimden damla damla sıvı geliyor..cuma günü hem 2. tetanoz aşım var hem de doktor kontrolüm..bakalım ne kadar büyümüş oğluşum:)hepinize sevgiler..

bana doktor tetanoz aşısı yapmadı, her hamilelikte yapılıyormu???

Bildiğim kadarıyla gebelikte 3 kere olucam ve 10 yıl kadar koruyacak.Yani bir daha ki hamileliğimde tetanoz aşısı olmam gerekmiyecek.zaten sağlık ocağında aşımı yapan hemşire yakın zamanda olduysan gerek yok demişti ama ben olmadığım için aşılarımı vurduruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…