- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
- #1.121
biz esimle daha ben hamile degilken kizimiz olursa zeynep koymayi düsünüyorduk herhalde zeynep olucak.sende benim gibi cokmu portakal yiyorsun benim bebisin hareketleride disardan bakinca farkediliyor birde benim istahim cok artti son 3 haftadir tombis bir sey olucam bu gidisle :)))))saol canim sen isim buldunmu kizina...ben daha bisey bulamadim. Ya bisey komigime gidiyor. Ben portakal yedikce bebegim bi oyniyorki, tepmelerini görmekte hic zorluk cekmiyorum. Tuhafima gidiyor....ama hosumada gidiyor bebisimi görmem.....:teytey:
günaydin kizlar nasilsiniz kimse yokmu?kizlar siz bebeginize oda yapacakmisiniz?ben yapacagim gecen gün odasina boya aldik ama henüz boyamadik ayili seritler aldik 2 renk yapmayi düsünüyorum ortasinada serit yapacagiz.siz neler yapacaksiniz?
selam arkadaslar, dün esimle isim karar verdik. Allah izin verirse kizimizin adi zümra olcak. Insallah sizde begenmisinizdir. Ben tam 11 kilo aldim kizlar, cok hizli kilo aliyorum, oysa dikkat ediyorum ama olmiyor. Neyse bebegim saglikli olsunda gerisi bos. Insallah dogumdan sonra veririm. Arkadaslar bi araya toplandigimizda hepsi dogum hikayesini anlatiyor. Icim bi ürperiyorki, korkiyorum sonra diyorum, herkes nasil yaptiysa bende öyle yaparim ama yinede icimde korku var.Sagligima bakarak cok iyim. Yani ne agrim var ne sorunum. Masallah.....
günler azaldikca korkum artiyor. Allah yardimcimiz olsun....
bana doktor tetanoz aşısı yapmadı, her hamilelikte yapılıyormu???
bana doktor tetanoz aşısı yapmadı, her hamilelikte yapılıyormu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?