2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

selam kizlar, nasilsiniz? Ben iyim Allaha sükürler olsun. Baya sistim, esim hamburger gibi olmusun dedi...ama cok tatli gözikyor diyor sonradan, yani dedim...herneyse anneannesi kizima bi güzel yelek örmiski bi görceksiniz, babaanneside zibin takimlar almis....sizler iyisiniz umarim....

rkadaşlar gece yada sabah bacağıma kramp girmeye başladı... Sizde de oluyormu?? Haftaya kontrolüm var sorcam bakalım doktora. İnternette kalsiyum eksikliğinden olur diye yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı???

rkadaşlar gece yada sabah bacağıma kramp girmeye başladı... Sizde de oluyormu?? Haftaya kontrolüm var sorcam bakalım doktora. İnternette kalsiyum eksikliğinden olur diye yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı???

canım,bugün ben aşı için sağlık ocağına gittim.oradaki hemşireyle konuşurken dün gece bacağıma kramp girdiğini söyledim.Eğer devam ederse doktoruna söyle,kalsiyum eksikliğinden olur belki doktorun kalsiyum takviyesi yapar dedi.

merhaba kizlar nasilsiniz?kimsenin yazdigi yok nerelerdesiniz?bende cok mutluyum biraz önce ayrintili ultrasondan geliyorum hersey yolundaymis bebegin organlari falan iyiymis ama birazcik zayifmis:)))) cok sükür iyi ama ,bende sevincimi paylasmak istedim sizlerle.Allah herkese iyi haberler duymayi nasip etsin:1hug:

gözün aydın canım maşallahh güzel kızına
haftayada bizim ayrıntılı ultrasonumuz var bakalım işallahh bizim de iyi çıkar sonuçlarımız

kızlar sıze bır sey soracağım ben 8 haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık hamile gibi şişti neden boyle oldu bılmıyorum umarım bır sorun yoktur

kızlar sıze bır sey soracağım ben 8 haftalık hamileyim ama karnım 4 aylık hamile gibi şişti neden boyle oldu bılmıyorum umarım bır sorun yoktur

Canım olumsuz düşünme..Benimde 8 hafta ile 12 hafta arası inanılmaz gazım oluyordu ve karnım şişiyordu.hatta doktorum ilaç vermişti.sen de kontrole gidince danışırsın doktoruna ama rahat ol..sevgiler.

Arkadaşlar, umarım herkes iyidir... Benim yarın doktor kontrolüm var. Ultrasonda minik oğlumu göreceğim için çok heyecanlıyım. Biran önce yarın olsa....
Artık oğlumun hareketlerini net hissediyorum. Hatta bazen dışardan bile görünüyor minik kıpırtıları o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam...
Herkese mutlu ve sağlıklı günler...

selam herkese, dün doktora gittik esimle, Kalp doktoruna, bebisim cok saglikli...doktorlar o kadar oynuyorki bi saniye bile bakamiyoruz diyorlar...ya futbolcu olcak yada boksür...cok güzel bi duygu....3d olarak kizimi gösterdiler..yüzünü gördüm...cok tombul yüzü var, parmaklarini gördük sonra doktora nanik yapti...Allahim herkese böyle güzel günler göstersin...

yine kimse yok yaa kizlar ben buraya ne zaman girsem kimse yok, neredesiniz biraz sohbet etseydik bebislerden falan neyse hadi görüsmek dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…