• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

arıncım bana ilk gittiğimde de vajinal ultrıoson ile baktı bi sorun olmaz di mi yaa
korkutmayın kızlar beni lütfennnn

CANIM KORKMA KESİN DİYE BİR ŞEY YOK AMA YİNEDE İHTİMAL VAR.
SEN GİTMEDEN BOL BOL SU İÇ SIKIŞIK OL KARINDAN BAKMASINI İSTEYEBİLİRSİN MESANE DOLU OLUNCA RAHİM GÖZÜKÜYOR.

kızlar herşeyden bukadar korkmayın.hayırlısıyla birşey olmaz

benim eltim hamileyken bebek düşsün diye kendini damdan attı.defalarca iğne yaptırdı.şimdi kızı7 yaşında ve sağlıklı doğacak olduktan sonra birşey olmaz.kaşbinizi ferah tutun.

kan tahlilil yaptırdık dr.gebelik var dediğin an eve geldiğimizde ilk eşim ailesini aradı inanamadılar biz evleneli 4 ay oldu daha,sonra ben ailemi aradım onlarda şaşkın bu kadar çabuk beklemiyorlardı sanırım,geçen gün arkadaşım aradı daha erken niye hemen çoçuk yaptınınz gibisinden bişeyler söyledi bende biran önce anne olmak istediğimi söyledim biraz moralim bozuldu ama daha sonra hiç umursamadım şimdi tek düşüncem benim ve benim gibi anne adaylarının bir an önce evletlarımızı hayırlısıyla dünyaya getirmek...

Kizlar hayallere girdim biliyormusunuz. Dün gece uzaniyordum, düsüniyorum seneye Allah izin verirse bi cocuk annesi olacam. Kaynimin dügününe bebisimle gidecem. Esim baba olacak. Ben eskisi gibi istedigimi yapamicam. Dikkat etmem gereken birisi olcak. Bi gelsede yaptigim hayal gercek olsa. Bazen komsumuzun bebegi agliyor, bende kalkiyorum....Komigime gidiyor...

kan tahlilil yaptırdık dr.gebelik var dediğin an eve geldiğimizde ilk eşim ailesini aradı inanamadılar biz evleneli 4 ay oldu daha,sonra ben ailemi aradım onlarda şaşkın bu kadar çabuk beklemiyorlardı sanırım,geçen gün arkadaşım aradı daha erken niye hemen çoçuk yaptınınz gibisinden bişeyler söyledi bende biran önce anne olmak istediğimi söyledim biraz moralim bozuldu ama daha sonra hiç umursamadım şimdi tek düşüncem benim ve benim gibi anne adaylarının bir an önce evletlarımızı hayırlısıyla dünyaya getirmek...

aminnnnnnnnnnnn, canim hic kimse umrumda olmasin, aynen bende öyleyim, sırnaşık şey:teytey::dance: bizim yapmamiz gereken sey bunlar.....:sm_cool:

Back