- Konu Sahibi melike ve masalxix
desene sirayla dogum yapariz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geçen hafta cumaya kadar 7 haftalık bir hamiştim ama cuma gunu nazlımı sağlık problemleri yüzünden düşürdüm diyabet hastasıyım ikinci bebişim olacaktı ne olur kontrollerinizi yaptırın
allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
hayirlisi, insallah saglikli bir sekilde dogar. Tek dilegim bu.....Insallah hepimizinki hayirlisiyla dogar. Göbegimin sismesini istiyorum. Merak ediyorum acaba nasil olcam diye....
bende geçen hafta cumaya kadar 7 haftalık bir hamiştim ama cuma gunu nazlımı sağlık problemleri yüzünden düşürdüm diyabet hastasıyım ikinci bebişim olacaktı ne olur kontrollerinizi yaptırın
olsun ya bana ılk bebiş için bile dogurma ölürsün dediler butun hamileliğimi yatarak gecırıdm kah hastanede kah evde ama mutluyum efe paşa benimle birde nazlim gelseydi neyse patoloji sonucları yarın cıkıcak hayırlısı hepınıze saglıklı bebişler hayırlı omurlu cocuklar ınsallah