• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

hayirlisi, insallah saglikli bir sekilde dogar. Tek dilegim bu.....Insallah hepimizinki hayirlisiyla dogar. Göbegimin sismesini istiyorum. Merak ediyorum acaba nasil olcam diye....

bende geçen hafta cumaya kadar 7 haftalık bir hamiştim ama cuma gunu nazlımı sağlık problemleri yüzünden düşürdüm diyabet hastasıyım ikinci bebişim olacaktı ne olur kontrollerinizi yaptırın
allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

canım yaaaa

çok üzüldüm.bende yaptım düşük.neler çektiğini anlayabiliyorum.çok geçmiş olsun.

bende geçen hafta cumaya kadar 7 haftalık bir hamiştim ama cuma gunu nazlımı sağlık problemleri yüzünden düşürdüm diyabet hastasıyım ikinci bebişim olacaktı ne olur kontrollerinizi yaptırın

üzülme canim, Allah böylesini hayirli olarak nasip etmis. Insallah bidaha olur. ve seninde yüzün güler....Sakin üzülme tamammi....:1hug:

çok geçmiş olsun Allah göstermesin bi daha çok üzüldüm

olsun ya bana ılk bebiş için bile dogurma ölürsün dediler butun hamileliğimi yatarak gecırıdm kah hastanede kah evde ama mutluyum efe paşa benimle birde nazlim gelseydi neyse patoloji sonucları yarın cıkıcak hayırlısı hepınıze saglıklı bebişler hayırlı omurlu cocuklar ınsallah

oğlun kaç yaşında?

ben isvicrede oturiyorum canim, 1 sene oldu buraya gelelli. önceden almanyada oturiyordum. Canlar ben yemek yapacam. Esimin karni acikmis... Zavallim benden önce aseriyor....görüsürüz sonra...´size iyi sohbetler...

g.gif
u.gif
n.gif
a.gif
y.gif
d.gif
i.gif
n.gif
n.gif

Back