• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

sonuç bölümünde :716.26
normal değerler bölümünde:<5 çıkmıştı.adetim 1 gün geçmişti bu testi yaptırdığımda dr. değerler biraz düşük daha erken olduğu için normal demişti yarın tekrar değerlerime bakılacak aç karnıma gidicem .

ömrümcüm daha keseyi görmediniz o zaman değil mi

biz de daha kesemizi görmedik haftaya çağırdı doktorumuz valla ben de bi görsem çook mutlu olucamm
öömrümcüm işallahhh hayırlısıyla görücez minik keselerimizi sonra bebişlerimizi

kızlar biz söylemiyoruz henüz bebiş beklediğimizi sizle söylediniz mi (gerçi benim annem babam ablam biliyo ama :)
eşimin ailesine söylemedik

canım yok öyle bir şey ilk zamanlarda vajinal bakıyorlar, düşük riski yok hayatım merak etmeyin

CANIM İHTİMALDE OLSA VAR. BENİM DOKTOR BAKMADI İLK GEBELİĞİN DEDİ KANAMA OLUR DÜŞÜK OLUR O YÜZDEN BAKMIYORUM DEDİ.
AMA KARINDAN DA İDRARA SIKIŞIK OLMAK GEREKİYOR BENİM ÖYLE GÖRÜNMÜŞTÜ.

arıncım bana ilk gittiğimde de vajinal ultrıoson ile baktı bi sorun olmaz di mi yaa
korkutmayın kızlar beni lütfennnn

kızlar biz söylemiyoruz henüz bebiş beklediğimizi sizle söylediniz mi (gerçi benim annem babam ablam biliyo ama :)
eşimin ailesine söylemedik

CANIM BİZDE BEBİŞİ GÖRENE KADAR SÖYLEMEMEYİ DÜŞÜNÜYORDUK. AMA BENİM ANNEM VE TEYZEM BİRLİKTE OTURUYORDUK O ZAMAN ANLAMIŞLAR SENDE BİŞEYLER VAR DEDİLER TAHMİN ETTİĞİMİZ ŞEYMİ DEDİLER NASIL ANLADIYSALAR BENDE SÖYLEDİM. BEN SÖYLEYİNCE EŞİMDE DAYANAMADI O DA SÖYLEDİ

Back