2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

günaydın melike seni merak ediyodum erkek demisti hala öylemi bir daha gittinmi.Kac haftalık oldun.Ben 14,5 oldum dr kızda dedi erkekte ama bacak arası bos gibi bebegin bir olcumle 2. gittigim dr erkek olabilir dedi.

benim bebeğimin cinsiyeti de salı günü belli olacak. Ben rüyamda kızım oluyor gördüm bakalım rüyam gerçek olacakmı??? çok merak ediyorum.

Hayırlısı olsun inşallah. Ben rüyamda kız da görmüştüm erkek de :bbo: Kızım olacak kısmetse :) Allah hayırlı, sağlıklı evlat versin tüm hamişlerimize :1hug:

merhaba canım nasılsınız kızın ve senyerimseniben
bende rüyamda bebeğimi emzirirken gördüm acaba sütüm geliyormu diye bakıyorum bebğin ağzına ağzı sütlü sütlü cinsiyet olarak görmedim ama üzerinde mavi takım vardı hayır olsun bakalım inş.

slm zuzum kac haftalık hamilesin cnm ve ilk cinsiyeti ne zaman soyledi doktorun
ben 14 haftalık hamisim nerdeyse meraktan catlicam

canım ben 12+6 yım bugün itibariyle doktorum cinsiyetini söylemedi daha 3 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman söyler belki.
senin de 2-3 haftaya kadar gösterirse eğer bebişin belli olur net olarak..

çok sevindim canım iyi olmanıza benimde bulantılarım bitti çok şükür ama biraz halsizliğim var. onun dışında iyiyim bebişimde iyi en son gördüğümüzde bize el salladı elinide koymuş başına doktor diyor ne kadar düşünceli bir bebek diye :Roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…