2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

selam herkese, nasilsiniz? Ben iyim Allaha sükürler olsun....Bebegimi cok özledim...bugün babamin calistigi firmaya gittim. Iki günden beri sevinirken adamlar yine üzdü beni. Almanyadaki gittigin doktor yani bana bebegin cok saglikli diyen doktor...iyi doktor degilmis dediler....bi sevinemedim ya bana yalan söyledise...ya dogru dürüst bakmadiysa...gülmek sevinmek niye bana bukadar yasak oldu.....

melike kafama taktim, dün kanamam oldu...bugünde var....dün doktora gittik acil...bebegim Allaha sükürler olsun iyimis...doktor dedi...sakin kendini üzme diye..onun icin oliyormus...

minee geçmiş olsun hayatım yaa.çook üzüldüm ya nolur takma artık birşeyi bak ben diyorum.ben risk gurubundayımm.ama herşeyin çook güzell olacağına inandırdım kendimii.sende öyle yap lütfenn.bebeğin içinn.

günaydın kızlar kimse yok yine bari gelince cevap yazın nolur.Cts dr'a gittim 14+5 olmusum bagdas kurmus cinsiyeti göremem ama istersen alttan balıp belki birsey söylerim dedi.Baktı kıza benziyo dedi.Ama kesin değil cunku bacaklarının arasından zorlaıp gormeye calıstım 18.haftada bakalım dedi.Arkadasımda niye baktırdın tehlikeli dedi.Bilginiz varmı.Alttan bakınca cinsiyet dahamı iyi belli olur anlamadımda.

BENDE KISMETSE NİSAN ANNESİ OLUCAM.
13 HAFTALIK HAMİLEYİM. AMA ÇOK ZOR GEÇİYOR.
İŞTEN BİLE AYRILMAK ZORUNDA KALDIM. SÜREKLİ BULANTI VE TANSİYON DÜŞÜKLÜĞÜ. HEP YATIYORUM
SİZLERİN KAÇ HAFTALIK?
BÖYLE ŞİKAYETLERİ OLLAN VARMI?

korkma caım allttan ultrasonun bir zararı yok . genel olarak karından ultrasona göre daha net görüntü verdiği için doktor alttan bakalım demiştir. cinsiyet 16. haftada daha net görülüyor daha erken görülmesi zor (istisnalar var tabi) canını sıkma

kızlarrrr ben geldimmm

miniğimden haberlerim varrr

miniğim çook sağlıklı,erkekmiş,ben hiçç kilo almamışım,düşük tehlikem de bittiii.ikili test için kanımı verdim.ama kendimi herşeyin çook güzel olacağına inandırdımmm.
hepinizi öpüyorummmm.

melikecim çok sevindim canım allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş. ne güzel erkenden öğrendin cinsiyetini allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.

melikecim,gözünaydın canım.
pazarteside benim kontrolüm var,umarım bebeğimin cinsiyetini öğrenebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…