2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

kızlar selammm

nasıl gidiyorr

ömrüm valla bizde seni özledik canım.

nerelerdesin nasıl gidiyor.

evime yerleşme telaşındayım canım ya annemler burda onlar yerleştiriyorlar sağolsunlar,onlar gelince benim bulantılarım kalmadı azda olsa herşeyi yiyebiliyorum bana süper moral oldu sizler neler yapıyorsunuz?

ben tutcam iremcim. Allah izin verirse. Cuma günü zaten tutamicam cünkü doktor randevum var. bugün bi kücük cocuk kaldirdim 2 yaslarinda. Sonradan bebisim aklima geldi birden bire...korktum...agir kaldirdigim icin bisey olurmu diye...napim cok seviyorum...bebisleri...hakkimizda hayirlisi 2 hafta sonra risk bitiyor...Allaha sükürler olsun...bugüne kadar hic bir sorun yasamadim...akrabamdan birisi de ayni benim gibi hamileydi. bebisi gelisememis. onun icin bebek düsük riski yasadi..haftaya kürtaj olcakmis...Allah korusun Allah herkese hayirlisini nasip etsin. Ama böyle seyler göstermesin...

minecim kızkardeşimin 4 aylık bebeği var.ben ona tutacam dedim o da sakın melike.geçen yıl bir tane emziren kadın pat diye ölmüş dedi.tabiiki kader bu ama bir tanede hamile kadın ölmüş dedi.çok korktum bende.inşallah seneye emzirsemde memeden keser tutarım.benim sütüm olmuyor zaten.bakalım.nasip.işte.

günaydin melike...iyi korkuttun beni...ama Allahin yardimiyla bugün orucumu tutacam...Kanazl 7 de simdi hoca var o konusiyor. Bakalim hamileler icin bisey diyecekmi. Hakkimizda hayirlisi ama Allah yardimci oliyor. Insallah bugün hayirlisiyla bi tutim. Yarin doktora gidecegim icin tutamicam, ona da sorarim....

minecim ben seni etkilemek amacıyla demedim.üzdüysem özür dilerim hayatım.

inşallah orucunu tutabilirsin hayatım.allah kabul etsin.nasılsın peki?

annesini şükür üzmeyen uslu bebişimiz nasıl?heyecanlımısın doktor için?

yok canim özür dilemene gerek yok. Cok iyim Allaha sükürler olsun. Bebisimde Allaha sükürler olsun cok iyi. Yarin icin cok heyecanliyim. Bebisimi cok merak ediyorum acaba nasil oldu büyüdümü. Diyorumki eger bebisimle oruc tutarsam simdiden alisir. :) Sen kafana bisey takma tamammi?

günaydın kızlar;
ben oruç tutamıycam çünkü midemde feci bir yanma var ve sık sık birşeyler yemem gerekiyor.bende dinledim tv den hocaları hamileler tutmayın diyorlar.
yarın sabah doktor randevum var benimde..tsh ım yüksek çıkmıştı şimdi yine kan alıp t3 ve t4 kontrolü yapıcaklar.umarım iyi sonuçlar alırım.
hepinize sevgiler..

bende oruç tutamayacağım maalesef arkadaşlar doktor önermedi banada bebeğin susuz kalmaması ve gelişimi için. zaten bişey yemeyince midem kötü oluyor sık sık bişeyler atıştırıyorum. allah izin verirse sonra tutarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…