- Konu Sahibi melike ve masalxix
kızlarrrr biraz temizlik yaptım ve geldimmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrolü olacaklara şans diliyorum.zuzum nasılsın.
viola göremiyorduk seni nasıl gidiyor hamişlik.?
benim cumartesi kontrolüm var ayrıca üçlü test yapılacak çok heyecanlıyım bebişimi özledim inşallah sonuçları iyi çıkar cumartesi gelse hemen
sonuçların çok iyi çıkar inşallah.bizi de haberdar et.sevgiler.
merhaba kızlar;
ben şimdi doktor kontrolünden geldim.kafası,gövdesi,kol ve bacak çıkıntıları oluşmuş bebeğimin.sürekli kıpırdıyor:) 3 cm olmuş boyu..herşey yolunda dedi doktorum.
iki hafta sonra tekrar gidicem ikili test yapılacak.çok şükür rahatsızlıklarımda çok azaldı.
minecim seninde kontrolün çok iyi geçer umarım,haber bekliyoruz senden.herkese sevgiler..
selam hamisler dün iftarimi actik cok güzel gecti. Hic bir sorunumy yoktu. Bide burda 1 saat sonra aciliyor. Bugün doktorda kontrolümüz var. Saglikli gel bebisim, insallah bisey yoktur....
selam arkadaslar, doktordan geldim Allaha sükürler olsun bi sorun yok. 42mm olmus...yani 4 cm gibi...haftaya cuma günü hastaneye gidecem. Ben doktorum tatile girdigi icin orda muayene olcam. Cocugun ensesini ölcmek istedi daha kücük diye ölcemedi. Biraz ondan moralim bozuk. Kanimi aldi..Su gibiydi..baya akti...Haftaya bakalim neler diyecek...Hakkimizda hayirlisi..Bide oruc icin sordum...neler düsüniyor diye...Yeme konusu önemli degil dedi. Ama muhakkaki 2,5 litre su icmen lazim dedi...esimde yanimda oldugu icin oruc yok...sakin dedi....Bebisi gördügümüzde cinsiyeti belli olur sandim. ama bisey göremedik. Elini ayaklarini saliyordu. Parmaklari olusmus...Bize el salladi. cok güzeldi...esim hep kameraya cekti....Allahtan bu ramazan ayinda dilegim saglikli gelmesi...cümle bebis bekleyenler icin...
selam arkadaslar, doktordan geldim Allaha sükürler olsun bi sorun yok. 42mm olmus...yani 4 cm gibi...haftaya cuma günü hastaneye gidecem. Ben doktorum tatile girdigi icin orda muayene olcam. Cocugun ensesini ölcmek istedi daha kücük diye ölcemedi. Biraz ondan moralim bozuk. Kanimi aldi..Su gibiydi..baya akti...Haftaya bakalim neler diyecek...Hakkimizda hayirlisi..Bide oruc icin sordum...neler düsüniyor diye...Yeme konusu önemli degil dedi. Ama muhakkaki 2,5 litre su icmen lazim dedi...esimde yanimda oldugu icin oruc yok...sakin dedi....Bebisi gördügümüzde cinsiyeti belli olur sandim. ama bisey göremedik. Elini ayaklarini saliyordu. Parmaklari olusmus...Bize el salladi. cok güzeldi...esim hep kameraya cekti....Allahtan bu ramazan ayinda dilegim saglikli gelmesi...cümle bebis bekleyenler icin...