2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

Kiz canim SIKILdi. kocami ariyacaktim sonra biraz daha beklim dedim. Valla cok zor oliyor evde yanliz oldumu. Her taraf sessiz gine....bebisim hemen gelsede annesini yanliz birakmasin....onunla ilgilenirdim....Allah insallah o günleride nasip eder

amin canım inşallah.ozamanda uykusuz günlerimizi konuşuyor oluruz.

ben valla arada yalnız kalmayı özlüyorum.kocam hiççç yormaz beni ama sıla beni delirtiyo bazen.

şimdi de odasında tv.izliyo.

ben bunu bile sessizlik sayıyorummm.

benim tek yanimda simdi diziler var....gencodan sonra 1001 geceye bakicam....annemi aradim bugün. Bana dediki kizin olursa sila koy....Esimin anneanneside oglan olursa mehmet alis koy dedi...alis-alisanin kisaltmasi....ben erkek olursa kerem istiyorum dedim bidefa...onun icin öyle olcak....insallah.

günaydın kızlar;
15 gündür yoktum bugün döndüm.izmir sıcak diye yazlığa gitmiştim çünkü midem yüzünden zor günler geçiriyordum.neyseki şimdi daha iyiyim.yine de midem tam düzelmedi.umarım 12 hafta dolduğunda düzelir.
artık tamamen döndüm bol bol yazışırız.hepinize sevgiler.

gecmis olsun canim yakinda gecer insallah...bende sakadan diyorum ya...bu hamilelik cok iyi gecti...bebis dogduktan sonra yaramazz olmasin :) kiz cok sivilcelendim sence napim....cok acaip oldum....artik aynaya bakmak ta istemyiorum....

kızlarrr selam hepinizeee

kolalay çook geçmiş olsun ama geçecek zaten hayatım.böyle devam etmeyecek sonuna kadar.

kızlarrr internette birsürü bebek sitesine üye oldum.çoook güzel şeyler var.14.haftada tehlikem geçiyor.çok güzel şeyler spariş edecem inşallah bebeğime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…