2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

kontrolü olacaklara şans diliyorum.zuzum nasılsın.
viola göremiyorduk seni nasıl gidiyor hamişlik.?

canım,yazlıktaydım havalar sıcak diye ama döndüm artık.2 hafta öncesine göre çok daha iyiyim.midemde yanma oluyor,sık sık birşeyler atıştırıyorum.
et benzeri şeyleri görmeye dayanamıyorum,parfüm kokularına katlanamıyorum.yarın doktora gidicem,umarım bu sıkıntılar yakında geçer:)

selam hamisler dün iftarimi actik cok güzel gecti. Hic bir sorunumy yoktu. Bide burda 1 saat sonra aciliyor. Bugün doktorda kontrolümüz var. Saglikli gel bebisim, insallah bisey yoktur....

merhaba kızlar;
ben şimdi doktor kontrolünden geldim.kafası,gövdesi,kol ve bacak çıkıntıları oluşmuş bebeğimin.sürekli kıpırdıyor:) 3 cm olmuş boyu..herşey yolunda dedi doktorum.
iki hafta sonra tekrar gidicem ikili test yapılacak.çok şükür rahatsızlıklarımda çok azaldı.
minecim seninde kontrolün çok iyi geçer umarım,haber bekliyoruz senden.herkese sevgiler..

canım gözün aydın maşallah nazar değmesin bebişine

bende geçen hafta cuma gittiğimde 23.6 mm idi bu hafta daha da büyümüştür.
bir daha gidince daha da büyümüş olarak göreceğiz inş. bebişlerimizi

selam arkadaslar, doktordan geldim Allaha sükürler olsun bi sorun yok. 42mm olmus...yani 4 cm gibi...haftaya cuma günü hastaneye gidecem. Ben doktorum tatile girdigi icin orda muayene olcam. Cocugun ensesini ölcmek istedi daha kücük diye ölcemedi. Biraz ondan moralim bozuk. Kanimi aldi..Su gibiydi..baya akti...Haftaya bakalim neler diyecek...Hakkimizda hayirlisi..Bide oruc icin sordum...neler düsüniyor diye...Yeme konusu önemli degil dedi. Ama muhakkaki 2,5 litre su icmen lazim dedi...esimde yanimda oldugu icin oruc yok...sakin dedi....Bebisi gördügümüzde cinsiyeti belli olur sandim. ama bisey göremedik. Elini ayaklarini saliyordu. Parmaklari olusmus...Bize el salladi. cok güzeldi...esim hep kameraya cekti....Allahtan bu ramazan ayinda dilegim saglikli gelmesi...cümle bebis bekleyenler icin...

canım gözün aydın ne güzel ya allah nazarlardan korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

canım,kontrolünün iyi geçmesine çok sevindim.ense kalınlığını elbet ölçerler sen hiç moralini bozma.bir daha giderken bende mutlaka kamerayı götürücem çok güzel hatıra olur..kendine iyi bak.sevgiler.

cok sevindim senin adina...tebessu desene benim daha 5 haftam var ögrenmeye...cok merak ediyorum...peki sende ne gibi degisiklikler var...bende bebisimi dün gördüm...el salladi bana...cok tatliydi...insallah bende en yakin zamanda ögrenirim.....ona göre esyalar almak istiyorum artik....

minee çok sevindim hayatım gözün aydın.sakın korkma.unutma.pozitif düşünceee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…