2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

günaydın kızlar herkes nasıl
ben birkaç gündür yoktum hastenede yatıyordum çünkü bu bulantılar beni mahfetti hiç bir şey yiyemiyordum çok halsizdim ve 3 kilo vermişim serum verdiler onlar biraz rahatlattı ama halen devam ediyor bulantılar. doktor bulantı için ilaç verdi ama içmiyorum zararlı olabilir diye benden böyle işte sizler nasılsınız

zuzummm
çok geçmiş olsun cnm ya
iyisin di mi şimdi
güçlü ol bitanem geçicek bunların hepsi
bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü düşün...

cnm benim
insanın bütün dengesi değişiyor
haklısın tabi sen de
ama bebişini düşün ve mutllu ol bence...
o mide bulantıları
keyifsizlikler
aslında bebişinin sana hediyesi
sen güçlü ve mutlu ol ki
bebişin de çoook kuvvetli ve mutlu doğsun bitanem...

zuzummm
çok geçmiş olsun cnm ya
iyisin di mi şimdi
güçlü ol bitanem geçicek bunların hepsi
bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü düşün...

çok sağol canım bulantılarım devam ediyor halsizlikte vitamine başladım o iyi geliyor ama fazla yorulunca halsizlik yine oluyor.
bebişler sağlıklı olsunda bulantıları çekeriz.
bir de ben bebişimi görememiştim keseyi görmüştük ya sadece bulantılarımın olması bebeğin sağlıklı olduğuna işaret olduğunu söylemişti doktor. teselelli oluyor işte bana bir yönden.

selam arkadaşlar kaç gündür aranıza katılamıyorum 5 haftalık hamileyim ama çok halsizim, kabızım ve gazım var ve iştahım kesildi hiçbişey yiyemiyorum birazda bulantım var acaba bunlar normalmi yoksa başka bi hastalığımmı var lütfen bana yardım edin teşekkürler.

NORMAL TABI ÖZLEMX SEN DOKTORA GITTINMI? Herkesin bünyesi degisik degisik. Bazilarinda hic bisey olmaz bazilari 9 ay boyunca ceker...ama sen yinede kabizlik ve gaz icin doktora git...o cok kötü oliyordur...

benimde haftaya terminim var...bebegi belki göremesin canim. üzülme tamammi. Ben gittigimde 6 haftaliktim. Tek ufacik elma cekirdegi gibi bisey görür gibi oldum...cok üzüldüm sonrada gocaman bi bebis gördüm...Allah sükür hersey yolunda...insallah sendede bi sorun olmaz

benimde iştah sıfır sulu yemek yiyemiyorum ama dr. canın ne istiyorsa onu ye dedi zorlama kendini dedi rahatladım bende,makarna,meyve,kraker,1 bardak süt iadere ediyorum

iim zuzum..Allah sükürler olsun cok iiim. Bazen bi midem yaniyor. Yatiyorum ondan sonra geciyor. Yürüyüs yapcaktim o kadar yagmur yagiyorki burda...disariya cikasim bile olmiyor. Yinede ii beslenmeye calis..bebisin icin. Sebze ve meyve yemege calis..

allah iyilik versin canım sanada bebişinede.

canım zaten zorla yiyorum hastanede bile eşim zorla yediriyordu.

ya kızlar ben bu hafta bebeğimi görürüm inş. göremem diye boş gebelik olur diye çok korkuyorumm yaa kafamdan bir türlü atamıyorum.

kötü düşünme bitanemmm sağlıkla göreceksin meleğini...

zuzum bende 6+2 yada 3 tü bende o zaman görmemistim ama sonradan yani 20 gün gecti...bebisim okadar büyümüstüki...ne güzel bi duygudu...Allah sanada görmene nasip etsin...Bende cok üzülmüstüm üzülme sakinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…