2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

selam hamisler nasilsiniz? Ben cok iim Allaha sükürler olsun. Misafirim vardi cok güzel gecti...simdi biraz yoruldum...sizleri bi sorim dedim napiyorsunuz diye.....

selam herkese,nasilsiniz? ben iim Allaha sükürler olsun...esim cok yogun calisiyor..ona üzüliyorum. herneyse havalar burda cok güzel...ve evde bisürü ütü var...of anam offff

haklisin koalayim...tembellik iste ne diyecen, senin isinde zor..eve gel is yap ise git orda calis...sanada kolay gelsin canim...insallah dogum izine ayrilisirsin..da daha kolaylik olur

haklisin koalayim...tembellik iste ne diyecen, senin isinde zor..eve gel is yap ise git orda calis...sanada kolay gelsin canim...insallah dogum izine ayrilisirsin..da daha kolaylik olur

zaten ilerleyen zamanlarda ne olucak bilmiyorum
şirket 5. katta ve asansör yok
merdivenler inanılmaz dik
erkenden bırakıcam galiba işi
izin sıkıntımız yok ama insan kendi işi olunca inan çok daha zor bırakmak..

haklisin canim...onom bide 5-6 aylik ken o merdivenleri cik...ne kötü olur ya..gerci o zaman sende ayaklar sismez...a.s...cok zor olur canim...bizde tasinmak istiyoruz...bi daire bulduk...ta 5. kat...o kadar merdiven varki..simdi bide bebek olursa naparim bilmiyorum istemedim ama yürüyüs yapmam lazim bol bol yürümem lazim...ilk hafta beni görmen lazimdi ...hamileyim ya hergün esim isten geldikten sonra yürüyüs yaptim...sonra sonra biraktim

sorma ya
insan bi heves başlıyor
sonra zor geliyo işte
ben de öyle evim yakın sayılır
yürüyordum
4-5 gün sonra bıraktım
arabayla gidip geliyorum
hele göbüş büyüdükçe işimiz çok zor galiba...

benim bebiste cok uslu...masallah..midem bulanmadi..ama kokulara karsi cok hasas oldum..sanki hersey bi acaip kokiyor..evi ne kadar silsemde yinede bi koku var...bulasik deterjani cok pis kokiyor...onu degistirdim..baska bitane aldim insallah bunun kokusu beni rahatsiz etmez

mide bulanmasinimi diyorsun canim...benim bildigim tek ilk 3 ay sürermis o...ama herkeste tabi degisik..sanki varya simdiden giyidigim bütün elbisler olmuyor gibi geliyor bana...sanki o kadar karnim ciktiki...:) halbuki bisey yok..simdden komplexlere girdim ben bile... esim 18 gün sonra gidiyor..insallah türkiyeden güzel seyler alir..

yok gelemicem..ucak korkusu var..bebisime bisey olcak diye korkiyorum. Hava boslugu ve ucak sallandigi zaman cok korkiyorum..hava bosluguda bebek icin hic ii degilmis. 3 hafta goncamdan ayri kalcam hayirlisi...ilk defa...alistirma yapacagiz...Zavalli esimde ben mineden ayri kalamamki dedi kaynima...böyle deme dedim...annesi duyarsa bunu dedigine ne kizar...
Benden ayri kalabiliyorda 3 haftacik karisindan ayri kalamiyor :).....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…