• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

yedim istedigim gibi olmadi, karni bahar yoktu evde yarin alcam insallah. Ama yinede yedim iyikide yemisim azdaha tansiyonum düsüyordu...bisey yememistim ya ondan...

kızlar bebeğimle benim bi sorunumuz var. dün dr gittik kontrolümüz vardı. geçen haftadan bu yana bebeğin gerekli ggelişimi göstermemiş olduğunu söyledi dr. Bunun 3 nedeni varmış. 1 yumurtlama döneminin yanlış hesaplanması, 2 bazı bebeklerin bazı haftalar yavaş gelişip sonraki haftalarda kendini tamamlaması, 3 gebelikle ilgili bir sorun olabilirmiş. Çok korkuyorum hamileliğe ve bebek fikrine alışmışken bişeyler terrs gidecek diye çok endişeliyim. benzer durumda olan var mı?

kimsecikler yok burda bende kalkıp bişeyler atıştırayım malum sulu yemek yiyemiyorum kuru kuru şeylerle idare ediyorum akşama görüşürüz....

canım yerken öğürtü geliyor ayıptır sölemesi az önce domatesli makarna yaptım ondan yedim iyi geldi,dr.zaten istediğini ye dedi az az canın neyi istiyorsa onu ye dedi bende psikolojik olarak rahatladım şu 1 ayıda atlatsam inşallah geçer...

Back