• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

zuzum bende 6+2 yada 3 tü bende o zaman görmemistim ama sonradan yani 20 gün gecti...bebisim okadar büyümüstüki...ne güzel bi duygudu...Allah sanada görmene nasip etsin...Bende cok üzülmüstüm üzülme sakinnnnnnn

aminnnn canım inş. hayırlısıyla bir görsem bebişimi allah ın izniyle.

ömrüm gözün aydın canım bebişini görmüşsün canım.
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

sağol zuzum ama bulantı şikayetlerim çok az önce iki lokma bişey yedim hepsi çıktı nereye kadar böyle devam edece:çok üzgünüm:k acaba?

kızlar arada kahverengimsi kanamalarım oluyor. Dr. progeston verdi. Bu hapı vajinal yoldan kullananınız oldu mu? Akşam kullanmam lazım. Bir dr. ağızdan dedi diğeri vajinal yoldan kullanırsan seni rahatsız etmez(mide bulantısı vs.) dedi. Ama ben hangisini dinlemem gerektiğini şaşırdım.

irem sabahleyin esimi yolcu edim dedim...aman kalkmamla yatmam bi oldu...tansiyonum bi düstüki..yildizlari gördüm. Hemen yataga gittim yatim. Basim döndü...hani günese bakarsinda gözünde hep günesin yansimasi olur...bende gözbebegimi gördüm...ilk defa bu kadar basim döndü...

yavas yavas yap canim...kendini ne zaman ii hisedersen o zaman yaparsin...ben bütün isleri biraktim...kahvalti yapmadim daha...yemek yiyimde ondan sonra is yaparim...buralara kar yagmis...tepelere...isvicreye kis erken geldi...donuyoruz ya...iki kazak üst üste giyidim

Back