- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
koalayim hemen yaptim zaten hi hi hi, günler gectigini göriyordum ya hosuma gidiyordu....saol...
Asker gibi olduk, sen günlük yapiyormusun koalayim?
Minecim Aslinda Ben De çok Istiyorum Yazmak
Ama Paranoyak Olduğum Için önce Bebişimi Görmek Istiyorum
Herşeyi Erteledim
Inanmazsin Bugün Bile Tekrar Test Yaptim
Gören Deli Dicek Ama Elimde Değil Ya...
anam daha ne testi yapiyorsun, :1hug: sende hamissin, daha bebisini görmedigin icin korkiyorsun demi bende öyleydim...bak az kaldi görceksin bebegini :teselli: bende bebisimi görmek istiyorum zaman gecsin diye böyle seyler yapiyorum :dance:. Inanirmisin daha kahvalti yapmadim, yemek yiyesim yok, hamile kalmadan önce simdiye kadar kahvaltida öglen yemegide yapmisimdir...sırnaşık şey
insan bebişini görmeden inanamıyor anne olacağına,yemek meselesine gelince mine cim benim de iştah sıfır doğru düzgün bişey yemiyorum bugün söyliycem doktoruma görücem minik meleğimi
nerelerdesin zuzum denk gelmiyoruz bu aralar ilk 3 ayı hayırlısıyla atlatsak şikayetlerimiz kalmaz inşallah.Mine cim üzülme sayılı gün çabuk geçer hiç anlamazsın
kontrolün ne zaman zuzum?7+5 olmuşsun nerdeyse 8 haftalık olucaksın birkaçgün sonra gitsen görürsün
canım hayırlısıyla görürsün inş. bebişini buradaki teyzelerinden de selam söylersin minik meleğineçok rahat görürsün o zaman, bakalım benim meleğim nasıl bugün 8+2 yiz ayyy çok merak ediyorum akşam üzeri gidicez eşimle birlikte o benden heyecanlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?