2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ben bu 9 ay icin tutmaya basladim. Hamileligimde neler yasadim neler yasandi...herseyi yaziyorum bide gönlümden ne gecerse. Büyüdügü zaman veririm diye düsündüm...

Minecim Aslinda Ben De çok Istiyorum Yazmak
Ama Paranoyak Olduğum Için önce Bebişimi Görmek Istiyorum
Herşeyi Erteledim
Inanmazsin Bugün Bile Tekrar Test Yaptim
Gören Deli Dicek Ama Elimde Değil Ya...

Minecim Aslinda Ben De çok Istiyorum Yazmak
Ama Paranoyak Olduğum Için önce Bebişimi Görmek Istiyorum
Herşeyi Erteledim
Inanmazsin Bugün Bile Tekrar Test Yaptim
Gören Deli Dicek Ama Elimde Değil Ya...

anam daha ne testi yapiyorsun, :1hug: sende hamissin, daha bebisini görmedigin icin korkiyorsun demi bende öyleydim...bak az kaldi görceksin bebegini :teselli: bende bebisimi görmek istiyorum zaman gecsin diye böyle seyler yapiyorum :dance:. Inanirmisin daha kahvalti yapmadim, yemek yiyesim yok, hamile kalmadan önce simdiye kadar kahvaltida öglen yemegide yapmisimdir...sırnaşık şey

insan bebişini görmeden inanamıyor anne olacağına,yemek meselesine gelince mine cim benim de iştah sıfır doğru düzgün bişey yemiyorum bugün söyliycem doktoruma görücem minik meleğimi

haklisin ömrüm, insan görmeden inanamiyor. zornan yemek yiyorum cocuk icin. Hadi sevindim senin icin bebisini görcen...bu sefer kalbinin atisinida görürsün...ne güzel olur....bende hemen gecsin istiyorum günler...ama yakinda esim türkiyeye gidecek bende almanyaya...3 hafta ayri kalcagiz...nasil gececek günler hic bilmiyorum..ilk defa bu kadar ayri kalacagiz..

insan bebişini görmeden inanamıyor anne olacağına,yemek meselesine gelince mine cim benim de iştah sıfır doğru düzgün bişey yemiyorum bugün söyliycem doktoruma görücem minik meleğimi

slm hamişler.
ömrümcüm aynı şey bende de var çok iştahsızım canım hiç birşey istemiyor zorla yiyorum o zamanda midem alt üst oluyor ne olacak böyle bilmiyorum.
çok halsizlik ve uyku hali var şu an işyerindeyim ve uyukluyorum gözlerim kapanıyooooooo

nerelerdesin zuzum denk gelmiyoruz bu aralar ilk 3 ayı hayırlısıyla atlatsak şikayetlerimiz kalmaz inşallah.Mine cim üzülme sayılı gün çabuk geçer hiç anlamazsın

nerelerdesin zuzum denk gelmiyoruz bu aralar ilk 3 ayı hayırlısıyla atlatsak şikayetlerimiz kalmaz inşallah.Mine cim üzülme sayılı gün çabuk geçer hiç anlamazsın

ewet canım ya ben geliyorum kimse yok gidiyorum ben yokken sohbetler oluyor.
hayırlısıyla atlatsak şu ilk 3 ayı.
ama ben daha bebişimi göremedim bile:çok üzgünüm:
gerçi belirtilerim olduğu için başka şeylerden şüphelenmek istemiyorum.

çok rahat görürsün o zaman, bakalım benim meleğim nasıl bugün 8+2 yiz ayyy çok merak ediyorum akşam üzeri gidicez eşimle birlikte o benden heyecanlı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…