• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ooooo

kızlarrrr

bebiş resimleri falan ben eylülün 6 sına gidecem doktora ozaman da bayağı büyümüş olacak inşallahhhhh

mine çok güzel yaaaa

kız kardeşim heyecanla gösteriyodu.ne var bunda diyodum

şimdi ben görünce heyecanlanıyorummm...

kalp atislarini dinletirmedi ömrüm ama gördüm pit pit atiyordu ordan...cok güzeldi hele esim bi duygulandikki..simdi badaki termine 4 gözle bekliyorum..
ha kalp atisini duymak istiyorum dedim, frekanslar bebis icin zararli dedi...biraz daha büyüsün ondan sonra dedi, bende baska bisey demedim. Doktor benden daha ii bilir .... ama o kalp atisini görmek zaten yetti bana. Aslinda özel mesaj yollamak istedim ama resmi oraya yükleyemedim...

melike cok sagol insallah sende görürsün bebisini...ben gördügümde cok heyecanlanmistim...ama cok güzel bi duygu..Allah herkese nasip etsin

ne cabuk olmus..düsün bende 2 gün sonra 10 haftalik olcam kaldi 30 hafta simdi asker gibi gün sayarim :) en iiisi ben bi takvim yapim her gecen güne bi x cizim....sende benim gibi elevit hapi aliyorsundur..ben mesela onlar bittikce seviniyorum...cünkü günler geciyor ya ondan :) esimde zavalli diyorki hamileligin tadini cikar...ama ben hemen kucagima almak istiyorum cünkü bilmedigim görmedigim bebegimi cok özledim

b.gif
e.gif
n.gif
g.gif
e.gif
l.gif
d.gif
i.gif
m.gif
m.gif

ewet yaa ne güzel bakıyorduk oradan hergün.
ama bir yandan iyi gibi olsu sanki kaç gündür bakmıyordum 7+5 olmuşum her gün baktığımda geçmiyordu sanki

Back