• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

bi uyumusumki tam 2 saat, geceleyin ben nasil yatacam bakalim...hemen elime patatesleri aldim, ondan önce bi buraya ugrim dedim, nasilsiniz kizlar...ne alemdesiniz. Bugün banyo yaptim, karnima agri girdi, bisey olmaz demi????

melike baby gaga olmuyor ya hepten sildim...kac günlü oldu hepten unuttum..hergün bakyiordum ne güzel of...

nasilsin iyimisin? Ben iyim Allaha sükürler olsun...biraz tuhaf rüyalar gördüm ama neyse...

saol melikecim 8+5 olmusum...2 gün sonra 10 haftalik olacam.. ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok güzel cok mutluyum.............
gec degil ama dün bebisime günlük yazmaya basladim.. büyüdügü zaman belki bir gün veririm okur..anne karnindayken neler yasamis diye..

naber kızlar ben herzamanki gibi idare ediyorum işte valla geceleri 10 oldumu benim gözler kapanıyor ama gece çok sık tuvalete uyanıyorum,yarın bebişimi görmeye gidiyorum 8+1 bugün iyice net görebilirim değil mi kızlar?

Back