• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ne bilim melike ilk hamileligim, hep evdeyim en yakin komsum 9 km oturiyor, esim gelene kadar evdeyim, ama simdi 3 haftaligina almanyaya gidecem annem gilin yanina, esimde türkiyeye gidecek. annesinin yanina. bizim orda daha fazla türkler oturiyor....almanyada evdeki komuslar hep türk....kimseye bisey anlatamiyorum ya bide burda kücük yer oldugu icin...neyse canim karisik gine yazdim...kusura bakma

Hoşgeldin Sbalkan.yapmişsin Imzaniii

Mine Biz Niye Burda Yazişiyoruz.birbirimizi Tanimasak Bile Rahatlamak Dost Olmak Için Değilmiii

Ne Demek Kusura Bakmaaaa

Benim 3.hamileliğim.(biri Düşük)ben Biraz Daha Rahatim O Yüzden.

selam arkadaşlar herkese günaydın dün bebeğimi ilk kez gördüm tabi daha kesesini gördüm ama o bile beni çok heyecanlandırdı daha bebişim 5 haftalıkmış ve nisan 28 yada 29 gibi bekliyoruz çok mutluyum çoookkkkkk....

hayirli olsun özlem....günleri artik benim gibi sayarsin..benimde bidahaki terminim 14. eylülde...banyo yaptim az önce artik banyo yapmaktanda korkar oldum...bebisime bisey olcak diye, birden agri girdi karnima ondan

Back