- 23 Ekim 2008
- 4.198
- 3
- 39
- Konu Sahibi EU3
- #1.841
gözyaşı ve dirim ikinizde çok güzel gelin olmuşsunuz. mutluklular dilerim :)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahhhh canım çakır gözlüm gelmiş
aklımız hep sendeydi biliyormusun
nasılsın canım nasıl geçti düğün sabırsızlıkla bekiyoruz faotolarını
ya kıslar ne oluyor size hep hastasınız
nazarmı degiyor hava danmı yoksa gıdanıza iyi bakmıyormusunuz
yaralım ayva yapragı suyu içi ateş düşürür
bence sen mikrop kapmıssın bi yerden antibiyorik kullan
hem çıkarma iyidir vucudun rahatlar inşallah düzelirsinde tr de iyi vakitler geçirirsin
valla düzenini oturtanlara hela olsun diyorum
bende yemekleri az çok ayarlıyorum ama eşim mutfaga girince her şey biribirine giriyor
ona yasak koydum artık mutfagıma girmeyecek
hoşgeldin çakırgözlü hayırlı olsun canım,bekliyoruz fotoları
yaralım canım sen nerdeydin ya merak ettik,canım bende balayından sonra aynı senin gibi her yarımsaatte bir istifra ediyordum söylemesi ayıptır bir taraftan ishal,
acile gittik,serum taktılar,bende parazit çıktı,infantanın dediği gibi herkes hastalanıyor ya dikkat kızlar,jnaz canım seninde bünyen çok hassas benim gibi,bende en ufak şeyden hastalanıyorum malesef
ozicelcius bencede mantıklı ana yemekleri yapmak bayağı bir zamanımı alıyor,en iyisi bir gün önceden halletmek,pilav,salata,çorba kısa sürüyor ama yinede çok yorucu ya :bbo:
çakırgözlü hoşgeldin hayatım....dirim cim yorucu ama bi şekilde düzene koymuş olursun ...yaralım canım sanada cok geçmiş olsun bitanem,jnaz senide cok cok öptüm...
canım benimm bende öpüyorum seni Şenizçakırgözlü hoşgeldin hayatım....dirim cim yorucu ama bi şekilde düzene koymuş olursun ...yaralım canım sanada cok geçmiş olsun bitanem,jnaz senide cok cok öptüm...
hoşgeldin çakırgözlü hayırlı olsun canım,bekliyoruz fotoları
yaralım canım sen nerdeydin ya merak ettik,canım bende balayından sonra aynı senin gibi her yarımsaatte bir istifra ediyordum söylemesi ayıptır bir taraftan ishal,
acile gittik,serum taktılar,bende parazit çıktı,infantanın dediği gibi herkes hastalanıyor ya dikkat kızlar,jnaz canım seninde bünyen çok hassas benim gibi,bende en ufak şeyden hastalanıyorum malesef
ozicelcius bencede mantıklı ana yemekleri yapmak bayağı bir zamanımı alıyor,en iyisi bir gün önceden halletmek,pilav,salata,çorba kısa sürüyor ama yinede çok yorucu ya :bbo:
merhaba kızlarrr
yaralımm ne olmuş sana böyle bitanemya rabbim acil şifalar versin . öyle üzüldüm ki okuyunca inşallah iyileşirsin bir an önce ve güzel bir tatil geçirirsin .
nedir böyle hastalıklardan çektiğimiz sende bende baya hassasız malesef