Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar, daha test yapmadan vucut isimdaki dusmeden anlamistim hamile olmadigimi. Az once idrar testi yaptim ve sonuc tabiki tek cizgi. Hayirlisi ne zaman ise o zaman olsun, Kesinlikle uzgun degilim. Artik obur aya. Benssenb senden ins. bebis haberi bekliyoruz.
canım hayırlısı olsun hiç sıkma canını benimde bildiğiniz gibi bugün adet günüm ama dün akşamdan bu saate kadar toplasan 3-5 damla kahverengi akıntı oldum o kadar ben hamile olduğumu hiç sanmıyor ve gerçektende adetimi bekliyorum ama neden böyle oldu anlamadaım sanırım bu ay folbiol kullanmaya başlamıştım ondan olmuştur yarına söker adetim beraber gelecek aya kalırız kız:)))Rabbim hakkımızdaki neyse onu nasip etsin ben hiç kafama takmıyorum bol bol dua ediyorujm o kadar sende takma canım ok o ne zaman yazmışsa o zaman gelecek nasılsa dimi
Tabiki canim Allah ne zaman nasip ederse o zaman.
Kiz bu kahverengi akinti yerlesme kani olmasin?? Sen hani test yapacaktinbenneyaptımki
Bebis geliyor galiba:teytey:
Merhaba arkadaşlar bende bu ay eşime hamiş olduğumu söylemek istiyorum bugün regl günüm dua edin bana ve tüm hamiş olmak isteyenlere hayırlısı ile bi bebeğim olsun inşallah ve tüm isteyenlerin. birde konu ile pek alakası olmayacak ama yeni üye olduğum için sormak istiyorum özellikle benssenb bu yazının altındaki kalpleri nasıl oluşturuyorsunuz.şimdiden teşekkür ederim
MERHABA CANIM HOŞGELDİN.İNŞ.HAMİŞSİNDİR VERİRSİN EŞİNE VE BİZE MÜJDEYİ.O KALPLERDE HAMİŞ KALINCA TAKVİM OLARAK YAPCAKSIN SEN MÜJDEYİ VER BİZ SANA YARDIMCI OLURUZ.
hoşbulduk canımm çok sağol teşekkür ederim a.s..eğer hamişsem yazacağım ilk yer burası olacak.çok heyecan verici bir durum bu beklemek çok zor :çok üzgünüm: kafam karışık. sürekli kendimi dinliyorum acaba bi belirti var mı diye
Merhaba arkadaşlar bende bu ay eşime hamiş olduğumu söylemek istiyorum bugün regl günüm dua edin bana ve tüm hamiş olmak isteyenlere hayırlısı ile bi bebeğim olsun inşallah ve tüm isteyenlerin. birde konu ile pek alakası olmayacak ama yeni üye olduğum için sormak istiyorum özellikle benssenb bu yazının altındaki kalpleri nasıl oluşturuyorsunuz.şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar beklediğim kırmızlar geldi ben demiştim hislerimde yanılmam diye:)))neyse bu ayda nasip değilmiş demekki hayırlısı olsun bebekim nesemese sizlerin hayırlı haberlerini bekliyorum görüşürüz canlarım öpüldünüzbebekim test sonucu ne oldu gııı???