canım bugün test yaptırmıcakmıydın sonucu çok merak ettik bize haber verirsen seviniriz
mugecim senin adina cok uzuldum ama her seyde bir hayir vardir sakin uzulme insallah rabbim gonlune gore verir,seni cok seviyoruz,kendine iyi bak.
mugecim içini ferah ve temiz tut cnm.bence hersey guzel olacak senın icin.bak gor öle hissediorum.bol dua et kendın ıcınde herkez içinde.
bebekim canım benimde içimden bu ay hamiş olmayacağım geçiyor biliyormusun:)))yarın adett günüm ama bakalım hayırlısı tahlili boşa harcama bencede çünkü orda zor yaptırıyormuşsunuz öyle duydum hem mayısa kalacan ya Allaha izin verirse o zaman erken öğrenmiş oluruz:)))
Tahlil icin kan verdim. Gelecek ay Turkiyeye geliyoruz ve o telas arasinda birde kan testiyle ugrasamam heralde. Zaten elimde iki tane idrar testide duruyor:) Istersem onlari kullanirim.
o zaman sonucu duyalım:)))ama üzülmek yok okey olmazsa beraber kalırız kız gelecek aya Allahtan ayların sonu yok:))))gerçi bende hala olmuş değilim ama yarın kesin olurum içimdeki ses hiç yanılmazda
kızlar günaydın.. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz. Bu arada müge cim seni diğer taraftan takip ediyorduk burada yazdıklarını görünce üzüldüm. Ama herşey Allah tan. Hayırlısı buymuş demek ki. Sağlıklı gebeliklerinde olacaktır inşallah
evet arkadaşlar, özellikle bebekim123 ve mügebenip..herşeyi olduğu gibi kabullenmek gerek..aynı durumdayız...bende de hamilelik yok çünkü 2gün gecikmeli adet oldum..hayaller sonraki aylara...kafayı takmayın..ve Allah a dua edin ...her şey güzel olacak..elbet bir gün hepimiz kavuşacağız canlarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?