- 20 Mart 2008
- 114
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlaaaaar pazartesi gunu kan testi yaptircam ama ayni gun sonucu verirlermi bilmiyorum ama pazarlik edip almaya calisicam.
Acaba sabahtan idrar testide yapsam mi diyorum. Adetten 4 gun oncesini tespit ediyor benim testim. Adet gunu yaklastikca insan ister istemez bir beklenti icine giriyor. Allah a cok sukur moralim cok iyi, kendimi olmama ihtimaline karsi onumuzdeki aya hazirladim bile.:dance::teytey:
Baska yakinda test yapicaklar kimler???
ben müjdeledim kızlar iki gün oldu
Canım ben de perşembe cuma gibi adet olucam, bakalım hayırlısı. Bence birascık daha sabırlı olalım. Bu arada resmini değiştirmişsin, iyi olmuş seni karıştırmayacağız.
Haklisin sabirli olmak lazim, ama o dediginden bende yok.:smiley-cool:
Hemde zati beklemeye gerek gormuyorum biliyorsun gecen aydan almistim bu randevuyu, hazir diger testleri yaptirirken bunuda yaptiriveririm dedim, iyi oldu. Ama idrar testi icin bilmiyorum henuz, bakicaz.
Kendimi gercekten bu ay hic hamile gibi hissetmiyorum, hic bir belirti yok, arada bir sanki kasiklarimda adet zamanlari yaklasirkenki hisler oluyor.
Adetimiz ayni zamanda, ikimiz hakkindada hayirlisi olsun. Bana nedense mayis ayinda hamile kalicam gibi geliyor, icime oyle doguyor, gorucez bakalim:sm_confused:
slm arkadaşlar nasılsınız?hamiş olanınız varmı.ben değilim.uzun zamandır görüşemiyoruz.amcam vefat etti memleketteydim.canlarım herşeyden önemlisi can sağlığı.amcam akciğer kanserinden öldü.ilk defa ölüm anına şahit oldum.çok etkilendim.hep bebek olsun diye kendimi paralıyordum.ama şuan herşeyden önce can sağlığı diliyorum rabbimden.herşeyin hayırlısı.hepinizi çok özledim.kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi......
slm arkadaşlar nasılsınız?hamiş olanınız varmı.ben değilim.uzun zamandır görüşemiyoruz.amcam vefat etti memleketteydim.canlarım herşeyden önemlisi can sağlığı.amcam akciğer kanserinden öldü.ilk defa ölüm anına şahit oldum.çok etkilendim.hep bebek olsun diye kendimi paralıyordum.ama şuan herşeyden önce can sağlığı diliyorum rabbimden.herşeyin hayırlısı.hepinizi çok özledim.kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizi......
MERHABA KIZLAR BENİ ARTIK HAMİŞ LİSTESİNDEN SİLİN.çünkü bugün ultrasona girdim hem üstten hem vajinal bebek kesesi görülmedi bunun üzerine tekrar b-hcg yapıldı ve sonuç 0.daha 3gün önce yaptığım b-hcg900.650 çıkmıştı .yani b-hcgde yanlış çıkabiliyor .kalbim çok acıdı ve hala acıyo.ama ne yapalım.YÜCE RABBİMİN dediği olur.