2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

hepınız katım katım katılmıssınız maasallah
benım neyım eksık kı bende katıldım gıttı

hepınız katım katım katılmıssınız maasallah
benım neyım eksık kı bende katıldım gıttı

ay bende okudum yazdıklarınızı..
katıldım katıldım..
gülmektende katıldım:roflol:

eylulcum bence cekılısı lıste tamamlandıysa hemen yapalım.aralıkta da hedayelerı gonderelım.bırde hedayeler bebıslere alıncak dımı yanlıslık olmasın ama ben anneye de bısıler alırım gonlumden bısıler gecıyo cunku ))

ay bi okudum içimden katılmak geldi bende katılayım bari kaydirigubbakcemile3

isterseniz bir de katılanların listesini yapıvereyim :roflol:

yaa çekiliş bayram dönüşü olsun ben yarın sabah bir uğrayacağım sonra 1 aralığa kadar yokum, ya da bugün olsun naniknanik yoksa çatlarım ben gelene kadar

kızlar çekilişi bayramdan önce yapsak nasıl olsa yeni katılımcı yok çift sayıya da ulaştık

çalışan anneler bayram tatilinde alışveriş yapabilir

eylül anacığım bir el at istersen bu işe

eylülcüm bencede artık yapalım çekilişi araya sıkıştırmadan biran evvel alıp yollarız aksilikler çıkabiliyo bizim kargoda sorun omuştu bayramdan sonraya kalmıştı herkeze zamanında ulaşır ne dersin

1-Eylül
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
15-Dilekgoksuzoğlu
16-Darkinlife
17-Saphira
18-Lelal
19- Ecemim2001
20- Julianne
21- Yasmin.28
22- Minik Kalimero
23- Remedios
24-hilal1975
25-NAZLIMELEKKK
26-asortie
27-elmalı turta
28- ICIR
29-çitos.
30-mysever
31-azo
32-seda1983

listenin son şekli budur arkadaşlar ,çekilişi bugün yapıyorum saat 16.00 gibi ,bayramdan sonra gönderimler başlasın ,yine herkes birbirinden bilgileri alsın ,ayrıca anaların beden ölçüsünü de alsın ,kırmızı don için :))
hediyeler gelmeye başladıkça her eline ulaşan fotosunu buraya koysun ,bir daha ki çekiliş bahara ..

şişşt eylül özlemişim bu arada seni opuyorumnanaktan

vayy be ,benide özleyen biri çıktı ,yeminle bir derdin var a konu açıcaktım ,unutuldum diye ,neyseki son anda hatırlayan biri çıktı ..sağol lelalcim ,sende olmasan burda ruh gibi gezicem ..

pes yani , habire bişiler yazıp duruyorum sana , sen beni görme lelali gör , tamam öle olsun.. git başının çaresine bak küstüm sana :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…