2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

çekilişi aralık ayında yaparız demiştik ,uyarsa sizede tabi ..

birde şöyle bir durum var ,15 tl demiştik rakamı ,bazı arkadaşlar bana msn den bu rakamın az olduğunu söyledi ,acaba sizcede azmı ? ne yapalım yükseltelimmi biraz ,yoksa bütçesi kısıtlı olanlara göre uygun bir rakammı ? ne dersiniz ..

eylül canım önemli olan miktarı değil herkes içine sinen şeyleri alsın bence 15-20 ideal bence ama siz bilirsiniz canım

kızlar yanlış anlamayın sakında 15 tl bana az gelmişti beğendiğim bişeyi alamam gibi geldi sanki 15 e,belkide bulurum bilmiyorum...
yani beğendiğimiz şey 15ten fazlaysa alamıycakmıyız atıyorum 20 ise fiyatı almıyomuyuz

aslında hepimiz aynı şeyi söylüyoruz da cümlelere dökemiyoruz :))
bende saphişe katılıyorum :>

Alırız tabiki piroşum , bence burda rakam ortalama 15 olmalı , 20 ise tabiki alınabilir , neden alınmasın ki

Ay çok komiğiz hepimiz birbirimize katıldık durduk burda , yok mu bana da katılankaydirigubbakcemile3

Ben de şimdi olayı tamamen yanlış anlamışım, onu anladım. Zannettim ki taban fiyat 15, üst sınırı herkes kendi belirleyecek. Bu durumda taban ve tavan fiyat sınırlaması yaparsak daha adil olacak. Saphira'nın dediği gibi 15-30 TL arası yapalım bence de. O fiyatlarda pek çok şey almak mümkün.

hayır asıl ben katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))

ay ben neyi kaçırdım neye katılıyorsunuz...
iyi bişeyse bende katılıyım:)):roflol::roflol::roflol:

X