2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

pes yani , habire bişiler yazıp duruyorum sana , sen beni görme lelali gör , tamam öle olsun.. git başının çaresine bak küstüm sana :gitme:

bana açık ol ,direk seni özledim de kaydirigubbakcemile3 seni seviyorum de kaydirigubbakcemile3 okşa beni :roflol:

pışşşştttt delü gel sevecem , yaklaş bakiiimm yanıma okşuyum birazzzzzz :1hug:

heh şöle ,sevgiye ihtiyacım var benim ,anlamıyorsunuz :çok üzgünüm:,habire yok çekiliş yap ,yok buluşma yap ,aslında neye ihtiyacım var soran yok ,kendimi devlet dairesinde memur sanmaya başladım ..kaydirigubbakcemile3

eylülcüm ben daha önceki çekilişe katılmamıştımda ne kadarlık bir hediye alıyoruz ortalama ptt ile gönderdiniz sanırım eve teslim yapılarmı yoksa biz pttden mi alıyoruz hediyelerimiz birde gönderim ne kadar belki benim gibi bilmeyen arkadaşlar vardır daha belkide siz konuştunuz ama ben doğum günü telaşındaydım bu hafta mazur görün beni

krikitoscum ptt kargo türkiyenin heryerine 3 tl ,kapına kadar getiriyo ,ama bazı arkadaşların sorun olmuştu mesela pirayenin ki ,postane uzak olan ,uymayan arkadaşlar varsa burdan bildirsin ona çıkan kargo ile göndersin ,aksilikleri önleyelim ..

canım eylülcüm valla eksikliğin hissedildi
nasıl desem renk yoktu :))

andişş kıskanmayalım ayrıca tamam mı kaydirigubbakcemile3
bir de arada benimde sevgiye şefkate ilgiye ihtiyacım var
beni de motive edin tamam mı :))

aman gidecektim bekliyeyim bari..şimdi giremem akşam yemek var ..eve gelince kocişle ayrı kutlarız:kedi:..giremem akşamm

X