2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

Bana da yakın kızlar Balmumcu. Askeriye fikri de süper elmalıcım kutluyorum seni. Gerçekten güzel olur, orada bir buluşma ayarlasak. Hatta bu işi farklı bir topik içinde mi yapsak acaba.

ohhh ohh nekadar kalabalık olmuşuz ne güzel
muhabbetlere koptum yalnız donlar monlarr:)))
ben kocama sorıyım hangi renk tercih edersin diye ona göre alırsınız bana:))

oyun gurubu fikride çok güzel ilk buluşma bende olabilir hem evim herkese yakın sayılacak bir yerde hemde büyük hepimiz sığarız beklerim hepinizi kızlar bu soğukta dışarda zor olur

Son ıstanbul buluşmasını yapıcaz inşallah.

Kızlar katılım var gibi görünüyor, izninizle ıstanbul Balmumcu Buluşması diye yeni bir topic açıyorum öyleyse.

Piroş'um senin mesajını şimdi gördüm canım. Evde zor olmaz mı hayatım. O kadar kalabalaık, çocuklu kadınsın... Ulaşım konusu problem değilse memnun kalacağınıza inanıyorum,pazar Bengisu'nun doğumgününğ yaptık oarada sıcacıktı valla....

elmalıcım siz gelin yeterki zor olmaz tatlım:)
ama ben çoğunluğa uyarım senin dediğin yerin kapalı mekanıda var dimi cnm
ya ayda 1 buluşsak zaten hep aynı yerde buluşmayız heralde evdede buluşuruz askeriyede de
çocuklarımız oynar çok güzel olur

ayda 1 buluşma süper olur kızlar , bunu mutlaka yapalım

eylülüm balmumcu beşiktaş ile gayrettepe arasında dadlum

bana uzak ama fizan olsa sizinle buluşmak için gelirim:)
2 kez düğüne gitmiştim oraya.biliyorum

kızlar çekilişe sedayıda ekliyelim bugun konuştumda fındıkzadeye annelerine yakın bi ewe tasınmış işleri çok oldugundan internete giremiyor ama çekilişe katılmek istiyo en kısa zamanda internet baglatıp aramıza katılcak sizleride çok özlemiş selamı var

1-Eylül
2- mmf27
3- lavinya4134
4- zeyna
5- gülizgül
6- beyazmelek
7- denizanası
8- krikitos
9- PirayeHira
10-Seyra
11-h.mine
12-darilgen
13 - andina222
14-yagmur77
15-Dilekgoksuzoğlu
16-Darkinlife
17-Saphira
18-Lelal
19- Ecemim2001
20- Julianne
21- Yasmin.28
22- Minik Kalimero
23- Remedios
24-hilal1975
25-NAZLIMELEKKK
26-asortie
27-elmalı turta
28- ICIR
29-çitos.
30-mysever
31-azo
32-seda1983

kızlar ıyı aksamlar.soyle bır ceeee deyıp kacacam.malum yarın dogum gunu var..lıstemız baya bır uzamıs.ne zaman yapıyoruz cekılısı.ben cok merak etmeye basladım.herkeslerı opuyorum...

X