Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krikos nerelerde kızlar,bize Krikos alcak sanırım :) Daa haberleşmedik.
Yoksa unuttu mu çekilişiiiii ((
canım kk kapalıydı bizim de bu konuyla ilgili bi yedeğimiz var.dolayısıyla oraya yazıldı herşey.resimleri de koydum,hatta çok ısrar ettiler donun resmini bile koydum.çok beğendim hepsini kesene bereket canım çok teşekkür ederim tekrar.bir ara oraya da bakmanı isterim.mutlaka burada da yazılacaktır tabiSapişim sana ulaşamayınca arkadaşlardan yardım aldım.ayrıca beğenmene çok sevindim.Sanırım ilk gönderen ben oldum.Güle güle giysin kuzucuğum.Donunu beğendin mi:)
aa dilek gönderdin mi sen :))))
Sapiş güle güle kullan DDDDD Okide güle güle kullansın
Teşekkürler canım şanslısın ilk sen kavuştun hediyene :)))tatlım unutmaz da onun bu ara bi sıkıntısı var ondan girememiştir.ben konuşunca burdan yazarım sana o girmezse bile
canım kk kapalıydı bizim de bu konuyla ilgili bi yedeğimiz var.dolayısıyla oraya yazıldı herşey.resimleri de koydum,hatta çok ısrar ettiler donun resmini bile koydum.çok beğendim hepsini kesene bereket canım çok teşekkür ederim tekrar.bir ara oraya da bakmanı isterim.mutlaka burada da yazılacaktır tabi
evet darkçım bu kez hediyesine ilk kavuşan biz olduk sağol cnm darısı başınıza.
Geçmiş olsun canım,acil şifalar.kızlar hediyeler gönderilmeye başlanmış anlaşılan
ben daha bakamadım ama ilk fırsaatta alıp yollarım
biliyorsunuz annem ameliyatlı bizde okuldanda geç gelince pek fırsat bulamıyorum
ama mutlaka hafta içi hallederim
geç kalmadım değil mi
tatlım unutmaz da onun bu ara bi sıkıntısı var ondan girememiştir.ben konuşunca burdan yazarım sana o girmezse bile
canım kk kapalıydı bizim de bu konuyla ilgili bi yedeğimiz var.dolayısıyla oraya yazıldı herşey.resimleri de koydum,hatta çok ısrar ettiler donun resmini bile koydum.çok beğendim hepsini kesene bereket canım çok teşekkür ederim tekrar.bir ara oraya da bakmanı isterim.mutlaka burada da yazılacaktır tabi
evet darkçım bu kez hediyesine ilk kavuşan biz olduk sağol cnm darısı başınıza.
aa dilek gönderdin mi sen :))))
Sapiş güle güle kullan DDDDD Okide güle güle kullansın
safişim diğer tarafta baktım hediyeler süper hepsi yaa dilekcim çok zevklisin canım ama donu göremedik içimde kaldı :roflol: