2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

bende yarın eşime vereyimde yollasın bari ,hafta sonu girer araya pazartesi büyük ihtimal gelir ..yasmin evde ol ..

bende hedayemin don kısmını hallettimkaydirigubbakcemile3
gerçi laviş don bilgilerini göndermedi ama aldığım standart bişey.. seçerken donlar içinde kayboldum resmen..
diğeri için daha çıkmadım en kısa zamanda bakacağım..
ıcırım ben sana bilgileri çoktan göndermiştim canım ama ulaşamadığını yazmışın bugün diğer sitede okudum.. faceden ekledim olmazsa oradan yazışırız artıkın..a.s

nazlıcım unutmuşum don bilgilerini pardon hayatımmm:)
valal m,l ne olursa olsun farketmezzzzzz:)

Sapişim sana ulaşamayınca arkadaşlardan yardım aldım.ayrıca beğenmene çok sevindim.Sanırım ilk gönderen ben oldum.Güle güle giysin kuzucuğum.Donunu beğendin mi:)

Krikos nerelerde kızlar,bize Krikos alcak sanırım :) Daa haberleşmedik.

Yoksa unuttu mu çekilişiiiii :KK43:((

tatlım unutmaz da onun bu ara bi sıkıntısı var ondan girememiştir.ben konuşunca burdan yazarım sana o girmezse bile
Sapişim sana ulaşamayınca arkadaşlardan yardım aldım.ayrıca beğenmene çok sevindim.Sanırım ilk gönderen ben oldum.Güle güle giysin kuzucuğum.Donunu beğendin mi:)
canım kk kapalıydı bizim de bu konuyla ilgili bi yedeğimiz var.dolayısıyla oraya yazıldı herşey.resimleri de koydum,hatta çok ısrar ettiler donun resmini bile koydum.çok beğendim hepsini kesene bereket canım çok teşekkür ederim tekrar.bir ara oraya da bakmanı isterim.mutlaka burada da yazılacaktır tabi
aa dilek gönderdin mi sen :))))

Sapiş güle güle kullan :KK70:DDDDD Okide güle güle kullansın

evet darkçım bu kez hediyesine ilk kavuşan biz olduk sağol cnm darısı başınıza.

safişim diğer tarafta baktım hediyeler süper hepsi yaa dilekcim çok zevklisin canım ama donu göremedik içimde kaldı :roflol:

kızlar hediyeler gönderilmeye başlanmış anlaşılan
ben daha bakamadım ama ilk fırsaatta alıp yollarım
biliyorsunuz annem ameliyatlı bizde okuldanda geç gelince pek fırsat bulamıyorum
ama mutlaka hafta içi hallederim
geç kalmadım değil mi

ooo ben daha nazlımelekle ırtıbata gecemedımm hedıyeler alınmıs gonderılmıs bıle

nazlıcım okudum burdanda mesajını cam sakızı coban armaganı ıkısınede bıseyler alıcam ınsallahhh

bende artıkın haftaya kadar bır ayar verıp hedıyelerı gonderıyımm nazlıcımm herhalde ayın 15 den sonra gonderıcemm

tatlım unutmaz da onun bu ara bi sıkıntısı var ondan girememiştir.ben konuşunca burdan yazarım sana o girmezse bile

canım kk kapalıydı bizim de bu konuyla ilgili bi yedeğimiz var.dolayısıyla oraya yazıldı herşey.resimleri de koydum,hatta çok ısrar ettiler donun resmini bile koydum.çok beğendim hepsini kesene bereket canım çok teşekkür ederim tekrar.bir ara oraya da bakmanı isterim.mutlaka burada da yazılacaktır tabi

Teşekkürler canım şanslısın ilk sen kavuştun hediyene :)))
Bende akşam bakayım bari şu hediyelerine nelermiş.

Krikos için de üzüldüm inşallah önemli birşey değildir.Görüşürsen çok selam söyle.

kızlar hediyeler gönderilmeye başlanmış anlaşılan
ben daha bakamadım ama ilk fırsaatta alıp yollarım
biliyorsunuz annem ameliyatlı bizde okuldanda geç gelince pek fırsat bulamıyorum
ama mutlaka hafta içi hallederim
geç kalmadım değil mi
Geçmiş olsun canım,acil şifalar.

Benim hediyelerim hazır Başka çekilişlerimde vardı,bugün hepsini hallettim.
Hediye seçmekten başım döndü.

Denizoğlana inşallah olur aldığım ve de annesine.Çok süslü bişey değil ama beyaz aldım.Favori rengi olsun dedim :)))) Ben kendim kırmızıyı sevmiyorum ya sanada kıyamadım :KK70:DD

Myseverim ben de gönderdim hediyeni bugün.Pazartesi veya salı elinde olur.Güle güle kullanın.Beğeneceğinizi umuyorum.

Saphiracım nire ora canım hiç bilgim yok

Meleğim don ayıp ayıp :) Ama yılbaşına bir hafta kala daha çeşit gelecekmiş ama okyanusun hediyesini biran önce göndermek istediğim için beklemek istemedim aldım işte bişe:))

Kızlar iç çamaşırını nasıl birşey alacağız renk filan nasıl olsun

X