geçen cuma kanamam oldu gittim dra rahimdeymiş ama bebekle pek ilgisi yokmuş .bakarken işte pipisi dedi:)) şaşırdım tabii daha 11 hafta 1 günlüktü.bu cumartesi 2 li test sonuçlarımı göstermeye gidicem herhalde o zaman kesin belli olur.hayırlısı dua edin bana kızlar sonuçlarımız temiz çıksın inşallah
canım biz seninle hemen hemen aynıyız bende bugün 11+5'im ve yarın dr.a gideceğim öncelikle ense kalınlığımızın testlerimizin güzel çıkmasını istiyorum tabiki öğrenmek istedim asıl şey bu ama cinsiyetinide çok merak ediyorum. Benim ikinci çocuğum olacak bir kızım var bir tane daha cici kızım mı olacak yoksa bu sefer yakışıklı bir oğluşum mu olacak çok merak ediyorum. Seninki gösterdiyse belki banada söylerler cinsiyeti hakkında bir şey gerçi bundan önce 7 haftalıkken gitmiştim dr.uma bir dahaki gelişimde cinsiyetini görürüz dimi dediğimde daha erken olur yanılma payı çok yüksek demişti bakalım o yüzden söylermi söylemez mi bilemiyorum. Sen kendin de gördünmü oğluşunun pipisini:))
Merhaba arkadaşlar ben bugun uye oldum böyle bı sıtenın olması cok guzel sızınle ortak cok onemlı bı yanımız var
tatlım benimde 2. çocuğum olacak evde bi tane yakışıklı var e buda ööle herhalde gerçi kesin bişey söylemiim dedi ama başta işte pipisi demesi bana kesin gibi geliyo bilmiyorum hyırlısı.inşallah yakışıklı abisi gibi akıllı uslu hayırlı bi evlat olur o zaman benden şanslısı olmaz gibi:sm_cool:ben pipiyi görmedim usg resimlerinde de anlamıyuorum çünkü o kadar panik yapıyorum ki kadıncağız resmi büyütüp çekiyo ve haaliyle bişey anlaşılmıyo bu cumartesi muaynehanesine gidicem o zaman kameraya çekmek istiyorum bakalım tabii aklıma gelirse ay çok heyecanlıyım inşallah kanama durmuş olur ve 2li test sonuçlarım normal olur
merhaba;bende 11+2 günlükken ense ölçümünde öğrendim cinsiyetini.kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorumuz.hayırlısı olsun hepimiz için inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?