- 19 Mart 2008
- 2.019
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biz 11+4 iken erkek dedi doktorumuz hatta ultrasonda gösterdi resmini okadar netti ki..15+3de gittik ve kız demiştim size değil mi dedi..biz şaşırdık tabi..özellikle de eşim..meğer ne kadar çok sevinmiş erkek olmasına bir anda yüzü değişti..doktorum 20 dakika inceledi ve yok kız dedi..ben hep kız diyordum ama erkek deyince herkese öyle söylemiştik..şimdi bizim bebişin cinsiyeti değişti diyoruz..
epey bi züldüm eşimin tepkisine o tabi kabul etmiyor kız erkek farketmez..hepsi allahtan falan diyor ama doktoraki yüz ifadesini ben unutamıyorum..bide üstüne kayınvalidem arayıp, aman sen de mi öbür gelin gibi kız doğuruyosun demesin mi...enterasan ded,m ve güldüm geçtim..sağlıklı olsun..akıllı olsun yeter..herkese sevgiler
canım bende sata göre 12+4 ultrasyona göre 13+5 iken dün öğrendim oğlum olacağını dünya tatlısı kızım vardı birde yakışıklı bir oğlum olacak inşallah ama en önemlisi sağlıklı olsunlar ve allah hepimizin gönlüne göre versin