bu arada çin takviminde de kız çıkmıştı bende.
hayırlısı olsun halecim
ne güzel erkenden öğrendin prensesini
bakalım biz ne zaman öğreneceğiz
takvimde benim de kız çıkıyor pazartesi ikili test için gidiyorum
12+3 olacak nasip belki gösterir değil mi?
sağlıklı sıhhatli hayırlı mutlu bir evlat olsunda gerisini Rabbim bilir artık
tekrar tebrikler
benımkı 13 haftalık ve 2 gün önce ögrendim erkekmiş :) allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar :)))
tesekkur ederim canım.evet erkenden öğrenmek gerçekten çok güzel oldu.
alışveriş yapıcam birşey alamıyorum şimdi çok iyi oldu.darısı hepinizin başına
inşallah.sizde erkenden öğrenirsiniz.hadi bakalım belki senin bebişin d3e pazartesi bi süpriz yapar annesine ne kadar güzel olur di mia.s.
ben yaptırdım erkekmis ama sonucu bugun alıcam alınca sana yazarım canım
halecim testlerin güzel çıkmasına sevindim canım.. sen atlattın darısı bizim başımıza..kızlar sonuçlarımı aldım Allah'ıma çok şükür temiz çıktı.darısı tüm içtenliğimle hepinizin başına.o kadar rahatladım kibu arada beta hcg değerim 55 .50 nin üstünde olursa kız oluyordu benimki de kız.umarım tesadüf değildir a.s
kızlar sonuçlarımı aldım Allah'ıma çok şükür temiz çıktı.darısı tüm içtenliğimle hepinizin başına.o kadar rahatladım kibu arada beta hcg değerim 55 .50 nin üstünde olursa kız oluyordu benimki de kız.umarım tesadüf değildir a.s
Hadi gözün aydın canım.Ama sen çokda alışverişe başlama.Bir sonraki randevunu bekle.Ordada kız derse başlarsın alışverişe.
Benim sonuç gelecek haftasonuna çıkar.Bakarım beta hcg ye nasıl çıkacak.
Bir de benden 2 ay önde bir arkadaştan ikili test sonucunu istedim bakmak için.Onunda kızı olacak bakalım betası kaç çıkmış:))
Onu da yazarım doğru mu değil mi araştıralım di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?