Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hale kısmı cıktı canımya cok sevındım allahım ınsallah bızımde doktor gorurde soyler cok emrak edıyorum kıslarr
http://www.isimler.web.tr/cin+kameri+takvimi.html
KIZLAR BUNA BAKSANIZ CİNSİYET ÖĞRENENLER TUTUYOMUU BENİM BURDA KIZ ÇIKIYO :)
selam kızlar, halecim çok sevindim bir prensesin olacakmış.. sağlıcakla gelir inşallah..
kızlar takvime göre erkek bizimki ama bende iki tane ya daha çok merak ediyorum..
bugün 10+1 olduk..
Çin takviminde benimki erkek çıktı.
Bugün muayene oldum 12+1 olmuşuz ama bacaklarıyla kapalıydı,eşim ultrasonda iyice bakmış görememiş.Kız heralde diyo :))
Doktora sorduk,doktor,kız ya da erkek dedi :)))
3 hafta sonra bakalım dedi.İnşallah o zaman gösterir yaramaz.
evet canım ikizlerim geliyor benimde..:1hug: valla önce sağlıklısı sonrada biri kız biri erkek geçiyor gönlümden ama yinede hayırlısı...canım benim çok sağol.ya seninde mi ikizlerin var??ayy ne güsel bende çok istiyorum ikiz naniknanik bir de biri kız biri erkek olursa harika olur ya.hayırlısı canım a.s.
selam cici anneler..
bizde10+5 olduk bugün 17 mayısta kontrol var yani 13 haftayı geçmiş olacak acaba görünürmü cinsiyeti..çok merak ediyorum...
canım benim işte 12+9 da gösterdi cinsiyetini.bebekden bebeğe değişiyor.arkadaşım bana öyle söylemişti kızı 3 aylıkken göstermiş oğlu ise 6 aylıkken.umarım minik meleğin sizi fazla merakta bırakmadan gösterir cinsiyetini..hayırlısı olsun a.s.
Çin takviminde benimki erkek çıktı.
Bugün muayene oldum 12+1 olmuşuz ama bacaklarıyla kapalıydı,eşim ultrasonda iyice bakmış görememiş.Kız heralde diyo :))
Doktora sorduk,doktor,kız ya da erkek dedi :)))
3 hafta sonra bakalım dedi.İnşallah o zaman gösterir yaramaz.