• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

ayyyyyyyyyyyyyyy çıldırıcam yaaaa bu herif beni deli edicek yani bi rayına giremiyor ilişki ya aptal ablasına gitti öğle yemeğine ablası bide erkek arkadaşı varmış sevgilisi değil ama açtım napıyosun diorum tuhaf tuhaf konuşuyor tınlamaz modunda ne öle konuşuyorsun dedim nasıl konuşuyorum dedi kapa ya dedim by by diyo pişkin pişkin bi daha açtım senle hiçbir yere gitmiyorum kimin için ne için uğraşıyorsam dedim yemek yiyormuşmuş nasıl konuşacakmış beni deli eden ablasının ve arkadaşının yanında lakayıt şekilde konuşup birde by by demesi gerizekalı şey gösteririm ben ona gününü harbiden bu yaratıklar deli ediyor bizi yaaa bütün hevesimin uğraşımın içine etti

Nazlişkom slm başka bir doktora götür bencede geçmiş olsun tekrardan cnm bnm

kızlar bu ara ben çorba yemek felan yediremiyordum benimkilere ekmek gibi kuru şeylerle geçriyorlardı tabi kakada zor yapıyorlardı dün kaan çok şükür bir tabak içti keremde azcık içti azcıkta köfte yedi... ne olacak bu kuzularıun sonu ya kerem yine yiyor bi<zimle yemeklerden azcık bir iki kaşıkta olsada bu ara kaan yüzünden yemiyordu kaanı nasıl alıştıracağım..
dün kahvaltıda krep yaptım kaan bir üçgen yedi kçük bişey çikolatalı kereme 3 ısırık zor aldırdım bugün krep kıymete bindi biraz kurumuş dolapta ama aifyetle yedi kerem noluyor açlıktan saldırışa geçdi zaar..:)))

sedoşum sağol canım...
erkek milleti daa işde bir bakarsın seni şaşırtırlar ilgileriyle, bir bakarsın odun gibi davranışlar sergilerler...geçen benimkide bir arkadaşı için beni kırmıştı şimdi onu silmiş facede yazmış hatta sildim seni diyede...ne oldu değmişmi o zaman onun için beni kırmaya dedim oldu bitti diyor.. bak şimdi iyiyiz boşver onu diyor..aman erkek işde da fazla söze gerek yokkk... sıkma canını anlar hatasını ergeç...

20 defa aradı meşgul tonu verdim açtım ne var dedim özür diliyor bilinçli yapmadım bilmem ne vs vs amannn konuştum ama bütün hevesimi kırdı valla içimdeki bütün heyecan plan alt üst oldu

Nazlım yemeğe çıktım ordan da dışarı çıktım.Anılın gözündeki arpacık bazen geçiyo, bazen hafif kabararak kızarıyo.Banyoyu sıcak suyla yaparsan uç veriyo.İlaçlar fayda etmeyince bende bıraktım.Şu an yok şükür.Geçmiş olsun tontişine.İyi bir doktora götür canım.Araştırma hastaneleri iyi oluyo..Bilmiyorum orda varmı?

Sedoş benimkide öyle.Küs çıkarız mesela evden.Bi sebepten aradığımda bişi yok gibi konuşur.Ben hatırlatırsam tamam canım görüşürüz by by yapar.Bende çok sinirlenirim:47:

Son düzenleme:
sağol yasmin malesef burda araştırma hastanesi yok en iyi hastaneye götürmüştük..:((
başka özel bir hastane daha var birde ona götürelim olmazsa 15 gündür şiş gözle geziyor kuzum...
valla kendi haline bıraksaydım kesin geçerdi ilaçlar dahada olgunlaştırdı geçecekte işde süründürüyor ilaçlarda o yüzden kararsızım bir daha doktora gitme konusunda test yapıldı herhangi bişeyde çıkmadı normaldi değerleri...
sizinki geçmiş sevindim darısı bizimkine...

sağol yasmin malesef burda araştırma hastanesi yok en iyi hastaneye götürmüştük..:((
başka özel bir hastane daha var birde ona götürelim olmazsa 15 gündür şiş gözle geziyor kuzum...
valla kendi haline bıraksaydım kesin geçerdi ilaçlar dahada olgunlaştırdı geçecekte işde süründürüyor ilaçlarda o yüzden kararsızım bir daha doktora gitme konusunda test yapıldı herhangi bişeyde çıkmadı normaldi değerleri...
sizinki geçmiş sevindim darısı bizimkine...

Ya bizim göz fena değilde Anıl yaşgününde düştüğünde yüzü morardı hemen.Morluk çok zor geçti.Sonrada çukur kaldı gamze oldu.Doktora gittik, içde devam ediyo onarım dedi.Ergenlikte belli olur herşey dedi.Ne iş anlamadım.Birde mıymıy bir kadın:((

nazlı bizim burda bir arkadaşta olmuştu
bezelye gibiydi gözkapağında
ilacı srüdükçe büyüdü kızardı
ben hatta dedim beter oldu sürme diye
ama o inatla doktor verdi dedi sürdü
sonundabir gece o patlamış ve irin akmış
hiç iz kalmadı geçti
acımamış bile
bence sürmeye devam et
o ilaç olgunlaştırıp geçiriyor sanırım

sedoş boşver yaa takılma amaaaa
insanı boşuna sinir ediyorlar işte
ben karar verdim bizim gibi değiller ya kesinlikle ondan kaynaklanıyor
düzgün düşünemiyorlar işte yazık:))
beyinleri küçük napcan:)))))))
hassasiyetleri farklı be canım şaka bir yana da
o kadar düşünceli hassas olsalar zaten efemine olurlardı allah mıhafaza:))))

noruyonuz bakemmm
vall abasım agrıyor
sabahtan berı bır hızla calısıyorum
neyse kolayladım ıslerı
acım ne yesem bılmıyorum
aksama da yemek yok evde
ufff ne zor bu ısler valla hee

pehhhh ben de anneme kapak atamayı dusunuyordum ama aksamdan yarın kı mısafırlerıme hazırlamam gerekenler var
onun ıcın evıme gıtmek ve tatlı yapmak zorundayım
tum hazırlıklarım sabah 11,30'a kadar bıtmek zorundakı
kuafore gıdıp fonumu cektıreyım kuzumu da alıp gezmeye gıdeyım
bu arada en gec 5 'de evde olmam lazım yıne kı aksama yemeklı mısafırım var
offf yıne yogun bır hafta sonu benı beklıyorum allahım yarepppımmmm

selam güzellerr...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm:)))
ben yeni görev yerimdeyim..burayı hiç sevmedimm..biran önce kendi görev yerime dönmek istiyorummm..moralim sıfırr...
sizde ne var ne çokk..inş. hepiniz iyisinizdir......
çok özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....

kızlar ben çıkıyorum eve gidip hazırlanıcam akşama harika bi eğlence bekliyor bizi kuzuma annem bakacak onlarda kuzenimin çocuğunu yaş günü var oraya gidecekler bi sürü çocuk olacak aklım evde kalmicak yani:))neyse öpüldüznüz cücüklerim byeeeeee

Back
X